Бравото е 1.6, 103 к.с., 97-ма година.С късите скорости е.Имам проблем с 2-ра скорост - когато съм на 4000+ оборота на първа, влиза трудно втора(лоста заяда).Ако съм в ниски обороти, влиза много леко.Чел съм преди време теми за този проблем и повечето мнения са, че това е нормално, но аз не съм много съгласен.Баща ми има Брава 1.6, 99-та година, с дългите скорости.Карал съм я много, карал съм и други Бравота, когато търсих моето.От всички, на моете му влизат най-леко скоростите.Проблем имам понякога с първа и задна(влизат по-трудно, особено задната), но това го има при всеки Фиат.Та на какво може да се дължи тоя проблем, който ме забавя доста, ако се дърпам с някого.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за скоростите на Fiat Bravo
Collapse
X
-
dogydog написа:Колега маслото гледал ли си ,защото на пунтото като му смених маслото и налях малко в повечко :Д и започна зор да ми влиза 2ра в ниските обороти а във високите мн леко
Коментар
-
Значи днес с колегата от форума и мой съгражданин dimmX се повозихме на моето Браво и установихме, че проблемът е друг.Съединителят, откакто съм я купил, отделя много отгоре и самият педал е над нивото на този за спирачката.Обаче от доста време, особено в последните няколко месеца, се забелязва след пускане на съединителя едно форсиране и това е само при превключване от първа на втора.Просто се получава някакво забавяне, форсиране и тогава се изстрелва.Аз мислех, че съединителя си отива, но не е от него, защото на другите предавки го няма това.
Коментар
-
slonikon написа:и при мен е така от 3,5 години. нито се влошава нито подобрява. маслото го смених веднъж - все тая. ако не се състезаваш, не виждам смисъл да се занимаваш.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар