Придърпването в ниските обороти може би ще се реши с почистване на дросела. Миналата година бях в същата ситуация зимата - натискам педала на газта, обороти 4000, колата едвам върви(трудно ускорява). Разхода се вдигна. След 3 месеца съединителя гушна китката
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вдига обороти но няма мощност.
Collapse
X
-
Такъв проблем имаше зет ми на същото Браво 1,5 г ходене по мъките, накрая се оказа запушено задно гърне. Той беше с газ и от него се появява голям коденз, след смяната на гърнето отворихме старото и от него излезе повече от литър вода, вътре има някаква вата, която се беше напоила и раздула. Теста за този дефект се прави лесно, развиваш болта до катализатора може и катализатора да извадиш за по-сигурно, и тестваш, ако тръгне сменяй гърнета, по вероятно е задното.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
И при мен е горе долу същото,колата върви най-добре на пета след 100-110.Оня ден си изгубих задното гърне и няма промяна.Наскоро правих ресет и няма особен ефект.Проблема се появи когато взривих колектора и прибрах колата на ход.От тогава гори повече и върви по малко и не мога да се сетя от какво.Пробвах с друг мап и дросел но нищоFIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99
Коментар
-
янко написа:И при мен е горе долу същото,колата върви най-добре на пета след 100-110.Оня ден си изгубих задното гърне и няма промяна.Наскоро правих ресет и няма особен ефект.Проблема се появи когато взривих колектора и прибрах колата на ход.От тогава гори повече и върви по малко и не мога да се сетя от какво.Пробвах с друг мап и дросел но нищоКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Аз като видях какви сажди излизат на бензин се уплаших.Днес забелязах че без задното гърне тръгва на полусъединител без никакви проблеми,ще заваря едно от сеат дизел че имам само такова да видя как е.Беше ми записала грешка детонационен датчик ,но аз разкачах всичко наред за пробаFIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар