Привет колеги,Като цяло нямам оплаквания към Бравото - 1.2 16V - 2000г. От известно време колата нещо се мъчи и не върви както преди... Всичко започна при поредната смяна на масло и филтри В сервиза, в който по принцип си ходя попаднах на новобранец, за когото процедурата отне 2-3 часа... големите мъки бяха край смяната на въздушният филтър, там се скъса някъв болт на кутията, ма не е фатално май това. Както и да е, тръгнах си с усещането, че колата е по-шумна. След няколко седмици шума стана осезаем, абе и вървежа не е същият. След четене във форума, без да лягам долу под колата се сетих, че е нещо свързано с меката връзка. Дотърчах в същият сервиз къде ми смениха консумативите и те безплатно ми потвърдиха че е от нея. Смених я. Уж тргъгна малко колата, ма не е същото. Преди месец и нещо почна да мирише на развалени яйца, все така не си върви колата... Изхвърлих катализатора, сложих резонаторно гърне Уж е по-добре, съединителя ми беше за смяна, та го смених Вече тръгвам плавно и как си трее...ма още ми се губи мощност...А пропуснах факта, че смених и свещи (NGK от Англия, някви читави са, каквито си трябва по каталог). Усещането е все едно че отнякъде колата взема въздух и бучи..и не върви Ако някой има идеи, моля да ги сподели
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.2 - загуба на мощност.
Collapse
X
-
BeLo написа:Пича да не е обърнал въздушния филтър наобратно? Тук ще падне голямо гадаене, око на майстор си трябва...А и какво масло са сложили, та да стане по-шумен двигателя?
Коментар
-
Re: .
Firo написа:Airfan написа:Би ли пуснал снимка на резонатора, тъй като на моето Пунто ще сменям и искам да видя как го правят като изпълнение.
Коментар
-
Re: .
Airfan написа:Firo написа:Airfan написа:Би ли пуснал снимка на резонатора, тъй като на моето Пунто ще сменям и искам да видя как го правят като изпълнение.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар