Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто 1.2 16v sporting Разход на гориво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пунто 1.2 16v sporting Разход на гориво

Нов съм във форума,до сега не съм карал никакъв Фиат.Интересува ме какъв е нормалния разход на този бръмбър :D

извън градско 5-6 зависи от карането ТАВАН 7 при много тежки условия....градско (8-рядко ) 9-10
    Ето ме вече с Фиат

Коментар

Аз съм със спортинг и градско повече от 8 немие харчила 10 лв 50 км изван градско незнам смесения разход мие почти 6л на 100км

Коментар

тавана на яка ръчка извън градско е 8 и нещо.. ( мерено не малко пъти )градско започва от 7 :D това са моите наблюдения от моя спортинг
        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

А какво ще кажете за 1.2 8v мотора.По-икономичен ли е от 16в?Още се двуомя,кой от двата модела да взимам.

Коментар

http://www.spritmonitor.de/en/detail/459089.htmlТова е моето Пунто, което доста ръчкам.. На студени стартове с преход от по 1-2-5км стигам до 8.5км/л
            Fiat Punto MK2 Sporting
            Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

todor_kerin написа:
              А какво ще кажете за 1.2 8v мотора.По-икономичен ли е от 16в?Още се двуомя,кой от двата модела да взимам.
              не се двуоми! 16в !!! разхода ще ти е същия с 8v-то и няма да откъсва сравнение с 16в-то
              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
                todor_kerin написа:
                не се двуоми! 16в !!! разхода ще ти е същия с 8v-то и няма да откъсва сравнение с 16в-то
                И аз съм на това мнение,но да попитам все пак.Колата ще се кара предимно от приятелката ми и то извънградско,така,че ме интересува основно разхода.Веднага след покупката ще се слага и газов инжекцион.Е,благодаря за отговорите,в следващия ми пост ,надявам се ,ще покажа какъв е бил избора ми.

Коментар

Working...
                X