Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странна тръбичка ?! o.0
Collapse
X
-
По-бързо загрява двигателят. На ладите се въртеше капакът на въздушния филтър, на който имаше преграда, за да взема затоплен въздух зимата и хладен лятото. Поняога ми се е случвало след много километри зимата, двигателят да започне да се охлажда. Дори това приспособление не помагаше и се налагаше да се слагат вестници пред радиатора.
Коментар
-
chokicha написа:ти ще идеш за съединение, ама вътре в кутията има една клапа която се управлява от термо датчик и ако този датчик се е скапал, файда от съединението- йок.LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс
Коментар
-
ами.,топни го в легена и ще разбереш дали работи.за градуси не знам, но като позагрее от въздуха от колекорите, избутва клапата и почва да смуче и студен въздух.би трябвало да може и да се настройва, ако лостчето на клапата е на резба.Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша
Коментар
-
Cvetun написа:да,такова е...но в кутията на филтъра имало няква клапа...,която според мен никва роля не играе....Скоро ще намеря трабичка и я слагам,каквото и да стане,ще е за добро,не вярвам да светне чевената лампа за прегряване :DLancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша
Коментар
-
На това в книгите му викат термодинами`ен елемент. В термостата го има съ6тото...п.п. Некой да знае на обед (20градуса на вуздуха) коиа тръба требва да е отворена-студената или гофрето?LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар