Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

двигател 2-ра ръка.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

двигател 2-ра ръка.

Колеги стана така, че имам сериозен проблем с моят Фиат Браво 1.4 12V и то не от скоро ами от доста време само наливам пари а проблемите се трупат един след друг. Сигурно Ви е позната на повечето от Вас.Стигнах до дилемата или да го продавам на части или да го дам за вторични или да сменя двигателя.Въпроса ми е следния , който има информация колко горе-долу и къде точно ( в коя морга ) да търся двигател , колко вървят като цена и колко читав може да се намери , нека сподели или да даде някой градивен съвет.Ще съм доволен ако решя тоя проблем , че скоро идва и зимата. Или да си търся др. кола ?

Търси и си намери в продава части.Вземи го от колега за да ти обясни какво е състоянието му.По-добре е отколкото от някоя морга където не знаеш колко е стоял и кога е свален.Има доста ударени коли за части.Така и двамата ще сте доволни.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

А можеш да си го вземеш и на части - блок и глава по отделно. За да видиш вътре какво има и да не купувша котка в чувал.
      "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
      Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
      Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Working...
      X