Колеги имам гаден проблем .... двигателя ми хвърля масло ,през оплатнителя (прилича ми на коксов семеринг) на маслената помпа .... Разпитвам за нов оплатнител , ама ми казват ,че няма ... питам и за маслена помпа ... но и такова животно няма ... А ми писна да доливам масло постоянно и се да няма ... Имам друг двигател разглобих го да видя за какво става дума има и маслена помпа и оплътнител , но незнам колко е читав ...Иска ми се да сложа нов оплътнител ... зада е насигорно МОЛЯ ДАЙТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Маслена помпа и семеринг за Punto 1.1
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:Има 2 семеринга на коляновия вал единия е към скоростите другия е към ремъка другаде няма къде да тече освен от някоя гарнитура Семеринг кол. вал - заден 74x88x8 FPM 13,80 Семеринг кол. вал - преден 23x35x7 FKM 9,20 Семеринг разпр. вал - преден 30x42x7 ACM 4,50>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
kluchar написа:там има и едни гарнитури -мисля иначе от ремъка може да е трябва да се свали кората и да се измие и да се види точно иначе така трябва само да си сменяш>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Няма гарнитура ... неска го глеах на другия двигател ... има семеринг ... ама ми е интересно нужно ли е да се сваля картера зада се смени тоз семеринг ... или се сменя без да се сваля картера ? Аз свалих цялата малсена помпа на другия двигател със чаркалака към нея ... но картера беше свален ... искам да я сваля но има 5 кръстати болта от вътрешната страна и се чудя с какво да ги развия с отверка не помръдват , да търся ли винтоверт ?>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар