Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

фиат брава 1.6 16в проблем

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

фиат брава 1.6 16в проблем

Колеги имам проблем който немога да реша моля помогнете миКупих си скоро фиат брава 1.6 16в, смених ремаци филтри както е редно и изведнъж почна да губи мошност закарах я на диагностика и там неможаха да намерят проблема, защото когато е студена няма проблем, после се оказа че двата цилиндара спират и тръгват когато си искат, свалих бубината замерих я топла и показва 10 ко, значи бубината работи. Размених кабелите на свещите пак спиат двата цилиндъра когато загрее, смених свещите на двете проблемни бубини и пак неще.Моля помогнете ми

Колега не губи време смени бобина и ще се оправи, ако си с една бобина за четирите цилиндъра и ти светва червената лампа инжекцион по време на проблемния режим .Аз вече преживях такъв момент.Грешка не записва в паметта ,излиза само по време на дефекта, а тои не е постоянен .Надявам се да съм помогнал!
    Fiat Marea Weekend 97

Коментар

Да светва чека само когато останат 2 цилиндъра, да ама когато замерих бубината ми показва 10ко, тук някаде четох че ако показва 8-9-10ко значи работиН езнам вече какво да сменям взе да ми писва

Коментар

Тя прекъсва като загрее , студена е супер , всъщност ти го знаеш, така че бобината е проблем.Моята я оставих за резерва ако новата нещо се прецакамога да се прибера на почивки. Това от мен успех.
        Fiat Marea Weekend 97

Коментар

от бобината е както са ти казали 99.9% от мен гаранция

Коментар

Working...
          X