Здравейте колеги. Днес сменях скорости на фиатката и след като сглобих всичко и я свалих на земята се опитах да запаля и се чува само едно еднократно "чук" и педала на съединителя пропада с около 1 см. След като отпусна ключа от стартер се връща съединителя.И още един проблем имам- Педала ми е ниско долу, натегнал съм на макс съединителя. Не знам да не съм объркал разните шайби и тем подобни които стоят на жилото. Ако може някой да ми приложи снимка на монтирано жило за съединител за да видя дали нещо при мен не съм разместил
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не иска да завърти стартера-Браво 1.4 12V+потънал съединител
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Днес не ми остана време да сваля стартера. Принципно с масата брах малко проблеми докато я сваля от старата скоростна кутия и се по-усука малко кабела. Видно не изглежда да е засегнат. Май ще трябва да го замеря с мултицет?Fiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
Във всеки звяр се крие капка милост. Във мен я няма - значи звяр не съм
Коментар
-
Пробвах какво ли не и не иска да завърти. При завъртане на ключа забелязах че целия двигател се мести. Също и като пусна ключа отново се помества двигателя. Утре мисля да опитам да дръпна колатаFiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
Коментар
-
Пробвах. Благодаря ти колега за съвета. Беше ми от полза. Пробвах, и не иска да завърти двигателя на ръка. Явно или не съм зацепил скоростите нещо или не знам и аз. Уж влезнаха без никакви проблеми :X Попринцип къде им е разликата в скоростните кутии? Имат леко разминаване в кодовете, но изглеждат същите.Fiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар