колеги някои да може да ми каже за тоя регулатор как се бачка с него понеже моита помпа ми подава 2.1 бара налягане ама е на 1 година и от последния маистор така няма мощност.тоест мисля си как мога да увелича налягането?и още нещо там където са двата маркуча за бенз като застанеш пред колата от ляво зад и малко под колекторитекои от двата се развива зада се навие манометър и да се измери налягането?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
регулатор налягане браво 1.6 16 103
Collapse
X
-
Re: регулатор налягане браво 1.6 16 103
Аз това упражнение ще го правя утре.Когато си пред колата,десния маркуч е за входящият бензин към рейката.Левият е за излишния бензин.Трябва ти тройник,в който да влиза този (десния) маркуч,другия изход на тройника отива към рейката,и на третия слагаш манометъра.Чувал съм че на нашите 1.6 16V,няма болт за регулиране на регулатора,това го прави маркуча който от регулатора отива в смукателните колектори.BRAVA EL 1.6 16V 103к. от 96г.
-
ARaGoRN написа:а така.тоя троиник от де мога да го намеря тоест някъв размер,вид резба то луда работа.и ако е така както викаш нямаме регулатор тогава или помпата ми е боклук или оня не ми е сменил филтъра и ако се е запушил може да ми прави тапа предполагамBRAVA EL 1.6 16V 103к. от 96г.
Коментар
-
хмм тва си е цяла диагностика по системата което ми написа значи само да си направя уредчето и семятам.за сега разполагам с двата маркуча които се завиват към реиката:за входящия бензин,и за излишния ли беше от тях само единия ми трябва.троиник ще взема с скоби,и манометър обаче тоя мъжкия накраиник на които трябва да навия за бенза от каде да взема незнамно благодаря тая информация ми е много полезнаfiat bravo sx 1.6 16V 103
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар