Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Виене при палене Bravo 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Виене при палене Bravo 1.6

Здравейте колеги Днес след около 400 км. път, сприрам и след 10 мин. отново паля. Колата запали, но със силно виене от към двигателя. Загасих и след това при завъртане на ключа само виеше. Преди време имах проблеми с бендикса и го правиха, но не ми се беше случвало колата да запали с виене. Сега виенето ми се вижда малко по-силно и звука бие дори на стържене, а и преди поне палеше в 1 от 5 пъти, сега няма такива екстри. Някой имал ли е подобен проблем? И ако се окаже бендикс, колата дали ще може да запали с бутане?Благодаря предварително
    Ползвайте мигачи!
    Sometimes I feel like screaming

кола

Може от бендикса -стартера да е но трябва да вие на желязо иначе повече вие от пистови ремъци на алтернатора или хидравликата трябва като палиш някой където повече разбира да се вслуша от къде точно
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Оказа се, стартера е заминал
      Ползвайте мигачи!
      Sometimes I feel like screaming

Коментар

кво значи стартера е заминал?аз преди да сваля моя.преди палене сигурно пет различни звука издаваше.а виенето е само от бендикса и не е проблем да палиш на бутане с прецакан бендикс лошото е че сичката тяга минава през ангренажа в началото и ако му е ред са смяна може да превърти и тогава вече а дано ма на-далии кажи все пак кво става с тоя стартер че моч преди 5-6 месеца го правих сега пак взе да вие якои още нещо като сваляш стартера последни маховика може да зъбките да са позаминали и тогава пак превърта бендикса тогава не нов стартер ами обръшане на маховик
        fiat bravo sx 1.6 16V 103

Коментар

Какво минава през ангрендажа точно Северното сияние и магнитните вълни ли
          '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
          '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

така са ми казваличе когато палиш на бутане не маховика завърта процеса и не ангренажа но пряко него натоварва та така не разбирам не мога да ти го обясня пук може и дето са ми казвали да не разбират незнамно е факт че наи много набити клапани има при такова палене

Коментар

Лол... лърълд оф леймкрафт
              '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
              '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

на български

Коментар

На български, ангренажа задвижва разни неща от коляновият вал. Дали ще завъртиш коляновият вал от стартера или от скоростната кутия(пътя) му е все тая.
                  Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

еми значи ето че си обугатих знанията повече.едно изречение като за първолак и ми стана ясно :D

Коментар

Как е оБУГАТИ-то ? Върви ли ? Човек съвет - преди да натиснеш "прати", натисни "преглед". Иначе стават такива комични неща .

Коментар

приема се драскам на акорд и хич не гледам

Коментар

от два дни и аз имам прооблем със стартера!!!!!!вие като че ли няма ток,обаче има. какво може да е?прави горе-долу така като звуци :Двиуууууувиууууууувиуууууууууувиуууууувиувиувиуви у-дрън и пали а понякога не. около 50/50 е с паленето.значи преди няколко месеца смених бендикса,и втулките.обаче счупих една метална проволка,в която се законтря зегерката,която ограничава бендикса.и сложих една малко по голяма,тъй като не можах да намеря същата в никои магазин.дали моге да ми прави тя мизерия понеже не стои на място ами си ходи по оста напред назад,и бендикса всеки път я блъска в зегера

Коментар

Виииииииииииииииииииууууууууууууу-бендикса не отива до венеца/маховика/Виииииииииииииииииииууууууууууууу джърт/дрън/-бендикса се удря във венеца /маховика/ но не зацепваНа бенд. нещо му пречи да отиде или зацепи в маховика.
                            LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
                            ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

разбрах какво му е вече.не откъм колекторите а от другата страна,втулката беше станала с яицевидна форма.та така залепва вътре целия черен

Коментар

Working...
                              X