Здравейте колеги Днес след около 400 км. път, сприрам и след 10 мин. отново паля. Колата запали, но със силно виене от към двигателя. Загасих и след това при завъртане на ключа само виеше. Преди време имах проблеми с бендикса и го правиха, но не ми се беше случвало колата да запали с виене. Сега виенето ми се вижда малко по-силно и звука бие дори на стържене, а и преди поне палеше в 1 от 5 пъти, сега няма такива екстри. Някой имал ли е подобен проблем? И ако се окаже бендикс, колата дали ще може да запали с бутане?Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Виене при палене Bravo 1.6
Collapse
X
-
кво значи стартера е заминал?аз преди да сваля моя.преди палене сигурно пет различни звука издаваше.а виенето е само от бендикса и не е проблем да палиш на бутане с прецакан бендикс лошото е че сичката тяга минава през ангренажа в началото и ако му е ред са смяна може да превърти и тогава вече а дано ма на-далии кажи все пак кво става с тоя стартер че моч преди 5-6 месеца го правих сега пак взе да вие якои още нещо като сваляш стартера последни маховика може да зъбките да са позаминали и тогава пак превърта бендикса тогава не нов стартер ами обръшане на маховикfiat bravo sx 1.6 16V 103
Коментар
-
така са ми казваличе когато палиш на бутане не маховика завърта процеса и не ангренажа но пряко него натоварва та така не разбирам не мога да ти го обясня пук може и дето са ми казвали да не разбират незнамно е факт че наи много набити клапани има при такова паленеfiat bravo sx 1.6 16V 103
Коментар
-
от два дни и аз имам прооблем със стартера!!!!!!вие като че ли няма ток,обаче има. какво може да е?прави горе-долу така като звуци :Двиуууууувиууууууувиуууууууууувиуууууувиувиувиуви у-дрън и пали а понякога не. около 50/50 е с паленето.значи преди няколко месеца смених бендикса,и втулките.обаче счупих една метална проволка,в която се законтря зегерката,която ограничава бендикса.и сложих една малко по голяма,тъй като не можах да намеря същата в никои магазин.дали моге да ми прави тя мизерия понеже не стои на място ами си ходи по оста напред назад,и бендикса всеки път я блъска в зегераfiat bravo sx 1.6 16V 103
Коментар
-
Виииииииииииииииииииууууууууууууу-бендикса не отива до венеца/маховика/Виииииииииииииииииииууууууууууууу джърт/дрън/-бендикса се удря във венеца /маховика/ но не зацепваНа бенд. нещо му пречи да отиде или зацепи в маховика.LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар