Колеги от днес вече ми свети и лампата за маслото когато колата е на празен ход и когато е загряла...в движение го няма проблема. Маслото е сменено преди 2 седмици със Хилбер 10 на 40....упътете ме къде се намира масления датчик....и после да мисля за проблем с маслото двигателя или помпата. Колата е Браво 1.4
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов проблем със скапаната кола. Помощ!
Collapse
X
-
nedialk00
колега, ако преди си нямал проблеми, а са се появили веднага след смяна на маслото - слагай мотул и газ
Коментар
-
Абсолютно невярно,че датчика за маслото е на тялото на филтъра,не подвеждайте колегата!Датчика за маслото се намира под всмукатемните колектори,отзад на двигателя и малко под главата.Т.е. на гърба на двигателя,вляво от моното.Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
незнам сега лампата не примигва незнам кво става по принцип имам една гумичка за смяна на маслената магистрала понеже е твърда като камък, хем я имам в наличност и сам мога да си я сменя щото съм свалял паяка да го продухвам, ама не вярвам да губи от там налягане ама знае ли човек, при фиат сичко е възможно, преди време разхода ми на газ бе6е с 2 литра отгоре заради незатегнати болтове на кутията на моноинжекцията над дроселовата клапа, от къде да предполага човекFiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар