Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

къде се намира бензиновият филтър на fiat seicento sporting

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

къде се намира бензиновият филтър на fiat seicento sporting

Извинявайте колеги за глупавия въпрос, но не мога да намеря бензиновия филтър.Моля Ви да ми помогнете . Благодаря предварително !Колата е fiat seicento sporting 2003 година[/i]

Нема и да го намериш Щот нема има де ама не е там дет го търсиш и не се сменя Един консуматив спести филтъра е центробежен и е в кошницата на бензиновата помпа, така че караш и не мислиш до де е жива колата жив е и тои
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Slavi_Lancia написа:
      Нема и да го намериш Щот нема има де ама не е там дет го търсиш и не се сменя Един консуматив спести филтъра е центробежен и е в кошницата на бензиновата помпа, така че караш и не мислиш до де е жива колата жив е и тои
      благодаря колега ама аз го купих и в магазина ми казаха че има и ми го дадоха ..и аз гледах неска каде ли не бракнах нема и нема..а филтара на климата знае ли някои каде е извинявам се за тапите вапроси ама от 1-месец карам Seisento ..

Коментар

И аз така го бях купил, ама заради некомпетентноста на продавачите не мислех да плащам и го върнах. А тоя за Климатика наи вероятно е като вдигнеш предния капак, под лявата чистачка тряя да има видимо едно капаче на самата кора на чистачките, е под него е. Освен ако не са решили да го забият неиде в купето, но на италянките принципно е там. Ако има капаче нема начин да не го видиш, с две болтчета е или на щипка.
        Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
        Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
        Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

благодаря ти голега.еми неска ще се опитам да варна филтара за бензина щом не ми варши работа.благодаря ти пак ..

Коментар

благодаря ти голега.еми неска ще се опитам да варна филтара за бензина щом не ми варши работа.благодаря ти пак ..

Коментар

Working...
            X