Здравейте!!! Искам да си махна катализатора на Fiat-а, но ме интересува трябва ли да се предприема нещо преди махането и да ли ламбда сондата ще окаже отрицателно въздействие на колата след демонтажа. /чувал съм, че ламбда сондата била вързана за катализатора, но не знам да ли е така или не/. Благодаря за съветите предварително. Поздрави Ники Велев
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Демонтаж на катализатор на Fiat coupe
Collapse
X
-
кола
Преди катализатора ли е или след има значение на тези където са със 2 сонди -на по новите коли определено ще тръгне по добре единствено е че ако ти мерят газовете няма да е в норми а нов е скъп поне 700 евро не може точно да се разбере дали е свършил или има още живот без да се премери или свали.http://avto.catalogbg.com/%D0%BA%D0%...%80%D0%B8.html
Коментар
-
Re: Демонтаж на катализатор на Fiat coupe
Nikeca написа:Здравейте!!! Искам да си махна катализатора на Fiat-а, но ме интересува трябва ли да се предприема нещо преди махането и да ли ламбда сондата ще окаже отрицателно въздействие на колата след демонтажа. /чувал съм, че ламбда сондата била вързана за катализатора, но не знам да ли е така или не/. Благодаря за съветите предварително. Поздрави Ники ВелевStop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар