От няколко дена имам проблем с колата минавам около 45 - 50 км спирам гася я и непали акомълаторат е доста топъл и като изтине запалва несъм сигурен дали е от акомулаторът утре ще я карам на сервиз но изкам да чуя и вашите мнения колата е брава 1.6
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Brava странно поведение
Collapse
X
-
Re: колега....
Закарах колата на сервиз днеска погледнаха акомулатора казаха ми че може да издаржи още малко също така и както колегата да пробвам друг акомулатор утре ще сложа друг ще я покарам и ще видим а ако го има същия проблем ми казоха че ще е бобината на стартера , ще имам и в предвид тептературния датчик
Коментар
-
freeedom написа:Закарах колата на сервиз днеска погледнаха акомулатора казаха ми че може да издаржи още малко също така и както колегата да пробвам друг акомулатор утре ще сложа друг ще я покарам и ще видим а ако го има същия проблем ми казоха че ще е бобината на стартера , ще имам и в предвид тептературния датчик
Коментар
-
sport_tuning написа:freeedom написа:Закарах колата на сервиз днеска погледнаха акомулатора казаха ми че може да издаржи още малко също така и както колегата да пробвам друг акомулатор утре ще сложа друг ще я покарам и ще видим а ако го има същия проблем ми казоха че ще е бобината на стартера , ще имам и в предвид тептературния датчикBravo 1.6 / 16
Коментар
-
Със сигурност си за акомулатор.Имах същия проблем,смених 3 стари аку. мерих ги,съмнявах се в лоши маси,алтернатор,в утечка на ток и какво ли не и накрая отделих 120лв и забравих за ежедневното влачене на батерията до вкъщи за зареждане.По едно време дори излизах с двата ключа за колата,като единия си беше постоянно на таблото,тъй като колата не се гасеше(защото паленето беше божа работа) а с другия закл. колата докато си свърша работата Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Коментар
-
freeedom написа:Днеска взех един акомулатор от приятел , покарах колата 5 - 6 км дигна температурата над половината включи вентилатора спрях загасих я и я пробвах пак запали се без ядове , ще се купува нов акомулатор
Коментар
-
Riki888 написа:sport_tuning написа:freeedom написа:Закарах колата на сервиз днеска погледнаха акомулатора казаха ми че може да издаржи още малко също така и както колегата да пробвам друг акомулатор утре ще сложа друг ще я покарам и ще видим а ако го има същия проблем ми казоха че ще е бобината на стартера , ще имам и в предвид тептературния датчик
Коментар
-
Пич, ако не си доволен от казаното ти, дай на "тея-дето-разбират" 20 лева за една диагностика и всички да сме доволни и щастливи.Хората гледат да ти помогнат с каквото могат, а изобщо не са длъжни да го правят, така че имай малко уважение!"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
sport_tuning написа:Ти неми си Никакъв за да ми казваш как да пиша..нали?Никои не може да му помогне и а писах преди 3 месеца и кво ..нищо..то не бяха бобини то не бяха стартери то не бяха кабели,датчици,свещи ...така ли помагате вие?като не разбирате и не сте видели колата как говорите на изус...Ако ве бях послушал трябваше да смена всичко..и накрая пак нямаше да има резултатТук всеки разбира.......FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
sport_tuning написа:Riki888 написа:sport_tuning написа:freeedom написа:Закарах колата на сервиз днеска погледнаха акомулатора казаха ми че може да издаржи още малко също така и както колегата да пробвам друг акомулатор утре ще сложа друг ще я покарам и ще видим а ако го има същия проблем ми казоха че ще е бобината на стартера , ще имам и в предвид тептературния датчикBravo 1.6 / 16
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар