Пичове ако някой е имал среща с такъв проблем да помага.Стъпковия мотор който регулира оборотите при студен двигател започна да ми прави проблеми.Запалвам,работи нормално и в определени моменти на свободен ход колата гасне.Понякога когато е студена и я запаля не вдига 1300-1500 оборота и трябваше да я потдържам докато загрее.Проблема е че стпковото моторче е капсуловано и майстора ми даде савет да го изключа когато колата е загряла и работи нормално и да си карам така защото едва ли ще си намеря тази част на старо. Но това беше добре зимата сега като ми потрябва климатика без моторчето не работи нормално на климатик.Ако някои знае може ли да се поправи старото или от каде да си купя ново моля да помага.Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със стъпковото моторче Фиат Браво 1.6 16в 98'
Collapse
X
-
nedialk00
-
nedialk00
много скъпи ми се виждат тук ? свържи се с колегата stefanaki на лично съобщение той скоро си купува ново с гаранция и ако не ме лъже паметта каза нещо от сортан 40-50 лева
Коментар
-
Благодаря ви много за полезната информация! Имам една последна молба по темата ако някой знае как се размонтира да ми обясни защото не мога визуално да му хвана цаката няма видии ,просто си е забито в металния блок и незнам дали няма да го повредя повече ако взема да го дърпам Защото може и да иска само почистване.fiat bravo 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар