Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем със стъпковото моторче Фиат Браво 1.6 16в 98'

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем със стъпковото моторче Фиат Браво 1.6 16в 98'

Пичове ако някой е имал среща с такъв проблем да помага.Стъпковия мотор който регулира оборотите при студен двигател започна да ми прави проблеми.Запалвам,работи нормално и в определени моменти на свободен ход колата гасне.Понякога когато е студена и я запаля не вдига 1300-1500 оборота и трябваше да я потдържам докато загрее.Проблема е че стпковото моторче е капсуловано и майстора ми даде савет да го изключа когато колата е загряла и работи нормално и да си карам така защото едва ли ще си намеря тази част на старо. Но това беше добре зимата сега като ми потрябва климатика без моторчето не работи нормално на климатик.Ако някои знае може ли да се поправи старото или от каде да си купя ново моля да помага.Благодаря предварително!
    fiat bravo 1.6 16v

свали го, почисти го, ако не се оправи си купуваш ново за около 40-50лева и си готов

Коментар

Мерси много за отговора но някой да ми даде акул от каде мога да си го купя
      fiat bravo 1.6 16v

Коментар

[quote="ribozoma"]Мерсhttp://www.axm-auto.com/index2.php?b...bcat=354ето от тук например.

Коментар

много скъпи ми се виждат тук ? свържи се с колегата stefanaki на лично съобщение той скоро си купува ново с гаранция и ако не ме лъже паметта каза нещо от сортан 40-50 лева

Коментар

Благодаря ви много за полезната информация! Имам една последна молба по темата ако някой знае как се размонтира да ми обясни защото не мога визуално да му хвана цаката няма видии ,просто си е забито в металния блок и незнам дали няма да го повредя повече ако взема да го дърпам Защото може и да иска само почистване.
            fiat bravo 1.6 16v

Коментар

Точно това му е най-лошото на стъпковият мотор на 1.6 16V с пластмасов колектор - набито е. Вади се, почиства/смазва се и пак се набива със силикон за уплътнение.
              The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
              Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
              Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Добре ще видя какво може да се направи и ще ви пиша да затворим темата.Благодаря на всички!
                fiat bravo 1.6 16v

Коментар

Working...
                X