Абе много тъп въпрос питам ,но колата от както е зех е карам само градско (с такава цел съм е зел понеже другата гори много) и не съм е карал на дълго и на баир , та да ви попитам 55 коня 1.1 пунто може ли да се качи на доспат с багаж и хора ?? Допълнено заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли Fiat Punto 1.1 mk1 55 hp да се качи на Доспат?
Collapse
X
-
Мнооооооооооооогоооооооо ясно!!!! :D :D :D :D :DPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Най-добрия път до Доспат в момента е през Г.Делчев,оттам Сатовча и Доспат,вярно около 35 км. е повече отколкото през Пещера,но няма грам дупки.П.С.Аз всяка година прекарвам там по 10 дни на язовира на палатака/миналата седмица се върнах оттам/,и повярвайте ми знам всички пътища.Препоръчвам пътя пре Г.Д. за хора които им става лошо по завои,просто оттам са най малко и не толкова остри.Бях с Доблото на бащата,и останах очарован от колата,най-вече от разход и невероятна проходимост.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
кола
Колегата е от Пловдивския район и ще трябва да мине през тези някой от 3 те маршрута Пещера Батак или Девин или Велинград Колата ще се качи ако си е както трябва има на някой места доста високо ама това да не те притеснява Ако ти е за първи път да караш по такива пътища караш и се съобразаваш с пътя за да стигнеш навреме и да се върнеш гледай водата- маслото да не е прегрееш ако е зориш.
Коментар
-
Малко полезна информация за единия от маршрутите,който обсъждате.http://pa1.bg/oblast-pazardjik/%D0%B...-%D0%B1%D0%B0/
Коментар
-
Колеги прибирам се току що количката се справи страхотно нито загря нито нищо отидох до широка поляна и се върнах с 37 лв гориво катъо по язовира въртяхме 15км даже навръщане си я шпорих 130-140 никаф проблем обаче само едно ще ви кажа на този язовир повече нИКОГА НИКОГА не отивам просто си нямате и на идея като излезеш от батак посока широка поляна за какъв път си говорим нямате си и на идея по пътя имаше повече дупки от колкото асфалт освен това дупките бяха по 15-20 см дълбоки и метар метар и 50 2 диаметър нямате си на идея за кво чудо си говорим а на влизане в язовира по черния път там е 10 пати по лошо просто нямаш ли някаф голям джип ще сажалиш 200 пъти ..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар