така си е - не случайно няма снимки на двигателя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 2.0 20v 155hp
Collapse
X
-
u_bo
-
Сто процента е имала як удар отпред-това което се изтъква като екстра-фарове от марея е следствие от това..Сигурно и прадните греди-горна и долна са сменяни...абе сбирщайн отвсякъде.Като отвориш капака,кой знае кво ще се види...Аз не бих си правил труда да се занимавам,но ти си знаеш.Fiat Brava 1.2,16в
Коментар
-
ами то 99% от колите които са над 10 годишни са удряни!!!!!обаче това е нормално въпросът е да разбереш колко е удряна.ако е само козметично разкрасявана с леки усурквания не е никав проблем.въпроса е да не е блъскана така че да не и струва ремонта повече от колата,и в някои гараж да е позакърпена колкото за продажба!!!!!!ако всичко е наред наи лесно е да се нареди отвън обаче ако е доста накривена се виждат е такива кривотий като на таяfiat bravo sx 1.6 16V 103
Коментар
-
Аз лично тая сега не бих я взел ..... виж преди 3 години-да .... :D така неразбиращ преди 3 години си взех 1.4 12V ... ама човек се учи от грешките си.Въпроса е да се опита да допусне колкото се може по-малко грешки,докато още не е разбрал какво може да го изненада.Аз на твое място бих се вслушал в съветите на колегите относно колата от обявата,а там 99% от мненията са негативни.В общи линии - не рискувай с такъв "дръгел".Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
Re: ...
Larii написа:Ти всъщност какво искаш HGT или JTD? Едното няма нищо общо с другото! За JTD е хубаво ако не е на 500 000км.Фиат Браво 1.9 JTD REMAP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар