Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Bravo 2.0 20v 155hp

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

така си е - не случайно няма снимки на двигателя

Коментар

И според мен тоя котар е страшно разкривен.Още на снимките се вижда.
      Fiat 1.4 12V
      Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
      Да си втори значи да си първи сред загубилите.
      Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене

Коментар

Личен съвет при многоброините ми опити да си намеря хгт в България !!! Забрави за карано в България ХГТ не стават за нищо 99% от тукащните!
        Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

Larii написа:
          Личен съвет при многоброините ми опити да си намеря хгт в България !!! Забрави за карано в България ХГТ не стават за нищо 99% от тукащните!
          Което и да е ХГТ не е вземано с идеята да се щади и да се кара бавно

Коментар

Сто процента е имала як удар отпред-това което се изтъква като екстра-фарове от марея е следствие от това..Сигурно и прадните греди-горна и долна са сменяни...абе сбирщайн отвсякъде.Като отвориш капака,кой знае кво ще се види...Аз не бих си правил труда да се занимавам,но ти си знаеш.
            Fiat Brava 1.2,16в

Коментар

Larii написа:
              Ако се беше обадил нямаше да има нужда да търсиш толкова :D Колата наистина изглежда доста уморена!

Коментар

ами то 99% от колите които са над 10 годишни са удряни!!!!!обаче това е нормално въпросът е да разбереш колко е удряна.ако е само козметично разкрасявана с леки усурквания не е никав проблем.въпроса е да не е блъскана така че да не и струва ремонта повече от колата,и в някои гараж да е позакърпена колкото за продажба!!!!!!ако всичко е наред наи лесно е да се нареди отвън обаче ако е доста накривена се виждат е такива кривотий като на тая
                fiat bravo sx 1.6 16V 103

Коментар

Аз лично тая сега не бих я взел ..... виж преди 3 години-да .... :D така неразбиращ преди 3 години си взех 1.4 12V ... ама човек се учи от грешките си.Въпроса е да се опита да допусне колкото се може по-малко грешки,докато още не е разбрал какво може да го изненада.Аз на твое място бих се вслушал в съветите на колегите относно колата от обявата,а там 99% от мненията са негативни.В общи линии - не рискувай с такъв "дръгел".
                  Fiat 1.4 12V
                  Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
                  Да си втори значи да си първи сред загубилите.
                  Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене

Коментар

а за тази какво ще кажете?

http://www.cars.bg/u353114
                    Фиат Браво 1.9 JTD REMAP

Коментар

Re: а за тази какво ще кажете?

sharky871 написа:
                      http://www.cars.bg/u353114
                      леко ме притеснява че е от австрия за ламарините... но за сметка на това там поне си гледат колите....
                      Фиат Браво 1.9 JTD REMAP

Коментар

за 500 кинта разлика с другата тая е много по добра според мен.изпъната с екстри!!! огън е

Коментар

...

ARaGoRN написа:
                          за 500 кинта разлика с другата тая е много по добра според мен.изпъната с екстри!!! огън е
                          да ама вече са я продали .... А КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА JTD мотора добър ли е?
                          Фиат Браво 1.9 JTD REMAP

Коментар

ааааа а да му е честита на късметлията

Коментар

Re: ...

Ти всъщност какво искаш HGT или JTD? Едното няма нищо общо с другото! За JTD е хубаво ако не е на 500 000км.
                              Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

Re: ...

Larii написа:
                                Ти всъщност какво искаш HGT или JTD? Едното няма нищо общо с другото! За JTD е хубаво ако не е на 500 000км.
                                колебая се не знам кое е подобре е това с 500 000 км е на съдба нема как да разбереш иначе ако е хубав JTD ми се кара дизел щото знам че върви доволно... не знам как е подръжката чупат ли се... дайте жокери и ме насочвайте мерси предварително
                                Фиат Браво 1.9 JTD REMAP

Коментар

Working...
                                X