Колеги много искам да си взема този двигател на Браво. Можете ли да ми споделите дали си заслужава и дали е добър?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 2.0 20v 155hp
Collapse
X
-
По мое мнение отличен мотор. Пъргав и еластичен е . И в старата, и във ВИС модификацията си наема от всякакви обороти като локомотив На извънградско поддържа високи скорости с лекота, защото е леко разтоварен. Звукът е феноменален, особено след 2500-3000 об/мин. Сравнително дълги скорости има. При спокойна езда не е чак толкова лаком, колкото го описват повечето хора. Иска си хубави свещи. Провери непременно цялата охладителна система, че им е слабо място. Аз имах някои проблеми с нея.... Малко е претенциозна по отношение на бензинеца, но ако е хубав ще ти се отблагодари подобаващо (vroom :P) .
Коментар
-
ParagoN написа:По мое мнение отличен мотор. Пъргав и еластичен е . И в старата, и във ВИС модификацията си наема от всякакви обороти като локомотив На извънградско поддържа високи скорости с лекота, защото е леко разтоварен. Звукът е феноменален, особено след 2500-3000 об/мин. Сравнително дълги скорости има. При спокойна езда не е чак толкова лаком, колкото го описват повечето хора. Иска си хубави свещи. Провери непременно цялата охладителна система, че им е слабо място. Аз имах някои проблеми с нея.... Малко е претенциозна по отношение на бензинеца, но ако е хубав ще ти се отблагодари подобаващо (vroom :P) .Фиат Браво 1.9 JTD REMAP
Коментар
-
Фугите на капака, предната врата, задната броня и единия праг са се отворили, предната и задната броня са чуквани, дясната врата сигурно и тя. Свети му нещо ABS-а. Задницата му е свалена (не знам от какво)- предницата пък си е вдигната. Иначе вътре е трепач- дано снимките на салона са скорошни. Аз това забелязахFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
Колата от обявата е леко казано голям котор!Незнам как разбрахте че бронята е леко чуквана при условие че фугите на капака стърчат с поне 2см. напред,което си означава че бронята е набита яко навътре.Екстрите които са изброени от обявата като преден капак,броня и фарове с лупи от Мареа на мен ясно ми говорят че предницата е била доста смляна и донора е бил мареа.Никой няма да даде излишни пари само да е с предницата на мареа ако неговата си е здрава.Единственото хубаво в тази кола за мен е салона!Fiat Bravo 1.9 JTD GT
Fiat Coupe 2.0 16V ex.
Fiat Ritmo 1.7D 85'' ex.
Коментар
-
тая кола даже още си е криваудара е отпред в дясно десния рог 100%е понадолу личи по доста неща даже на челната снимка като се загледаш малко е крива предницаталуфт калник врата ляво събранлуфт калник врата дясно отворени капака с калницитеиначе джантите ми харесватfiat bravo sx 1.6 16V 103
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар