u_bo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
В хидравличното масло беше долято моторно. Опасно ли е?
Collapse
X
-
хидравлична течнотс
И аз днес взех и смени хидравличната течност че и беше време .Като отворих беше станала нещо като боза ама по светло керемидено червена изпомпах я и аз със спринцова и с въртене на запалена кола после долях нова и готово сега волана е с една идея по лек .Незнам от какво беше станала така ама преди време е гледах нищо и нямаше .
Коментар
-
slav4o_p написа:Danchojn написа:Да де, ама кой Cofran ATF?Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Значи маслото си е точно, ще се сменя хидр. помпа, както казахте в нея е проблема. Колеги, благодаря ви, че се включихте да ми помогнете. Сега разбрах колко е важно да се сменя навреме хидр. масло, пък и всеки консуматив, защото всяко нещо си иска своето и не го ли получи се получават проблеми. Това се отнася за господата италианци, ама как да тръгнат против природата си и да вземат да си поддържат колите Безаварийно на всички!Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!
FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO
Коментар
-
Да споделя как правя аз. Не ми харесва идеята да въртя волана на изпомпано от казанчето масло, което предполага да се вкара въздух в системата, пък било то и на вдигната във въздуха предница. Купувам си литър Dextron II D масло. Източвам казанчето с помпичка от течен сапун. Източват се около 300-350мл. Просто ги доливам. Това веднъж годишно, т.е. бутилката ми стига за 3г и маслото се обновява без да ме интересува цвета, вкуса, мириса и т.н.
Коментар
-
wwalker написа:Да споделя как правя аз. Не ми харесва идеята да въртя волана на изпомпано от казанчето масло, което предполага да се вкара въздух в системата, пък било то и на вдигната във въздуха предница. Купувам си литър Dextron II D масло. Източвам казанчето с помпичка от течен сапун. Източват се около 300-350мл. Просто ги доливам. Това веднъж годишно, т.е. бутилката ми стига за 3г и маслото се обновява без да ме интересува цвета, вкуса, мириса и т.н.Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар