Колеги здравейте.Проблема е следния: Качвам се един ден паля и колата "гръмва" в смисъл като чели не работи някоя свещ или кабел.Като подам по рязко газ и започва пак това "гърмене", а ако и подавам плавно го няма.Смехин всичко днес и останах изненадан, никаква промяна .Колата е на газ.Въпроса ми е какво друго може да и е станало?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Фиат Брава 1.4 12V
Collapse
X
-
Про обикновените уредби тва е чест проблем най-вероятно свързан с кабели и свещи.Проверявай тях и най-вече въздушния филтър.Ако сместа не е добра се получават детонации в колекторите и можеда ти избие кутията на въздушния.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
nedialk00
колега отвори от тройника, не от изпарителя с какъв изпарител си, да ти кажа как да насториш, свещите и кабелите как са ?
Коментар
-
nedialk00
равии тройника на 2,5 оборота, след тва развиваш металното винтче на изпарителя на 1 оборот, след тва от пластмасовата врътка на изпарителя регулираш празния ход - двигателя да работи равномерно, естествено колата трябва да е в работна температура понеже ако го правиш на студена оборотите са по високи заради стъпковото моторче и няма да направиш нищо и виж ги хубаво тия кабели да не искрят, нищо че са бош..
Коментар
-
Колеги проблема няма да е в газта. Сега ч покарах малко и както каза колегата по горе, настроивах и изпарителя.Но като обърнах на бензин и там няма разлика, но забелязах нещо ново: колата ми преди на 5-та на 3000 рпм - 90-95км/чА сега на 5-та пак на 3000рпм е с 110-115км/ч.Нещо много се заплетоха работите с таз кола.
Коментар
-
nedialk00
е аз мислех че си я проверил бе колега иначе още в началото щях да ти пиша за нея... КАТО ВИ ГЪРМИ - КАБЕЛИ, СВЕЩИ ИЛИ БОБИНА там е проблема има и вариант да смучи въздух от някъде ама вероятноста е много малка
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар