Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

смяна ремъци брава 1.4

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    смяна ремъци брава 1.4

    След като купих ремъци от ахм на добра цена ангренажен 26 лв. пистов 23лв.с отстъпка за членове на форума ви питам има ли някакви хитрини при смяната им и дали ще може при домашни условия да си ги сменя . Ако имате снимки ще съм ви благодарен.

    #2
    Има си белези на ролките на коляновия и разпределителния вал, така че се сменя елементарно. Пистовия ремък е със самообтяжна ролка, при него пък смяната е за 1 мин
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

    Коментар


      #3
      Ако си сръчен в ръцете нямаш никакви проблеми. И особено ако ти е читав ремъка на него даже трябва да има маркировка на белезите които трябва да съвпаднат с тези на шайбите също. Един вид допълнително посигуряване против грешки. Обтяжната ролка също има белези в какво състояние трябва да се натегне предварително така че да е в нормално работно положение. И там за да си сигурен до колко се получило след като запалиш двигателя и поработи малко и да се намести ремъка отрегулирай на ново обтягането. При мен се наложи въпреки всички старания. И не се притеснява лесно е. Прочети кое как се прави за белезите трябва да си много глупав че да объркаш нещата.А снимки там се правят много трудно щото няма място от къде, а и белезите няма да се виждат. Виж в мануала там има много добри картинки. С тях по лесно ще се оправиш.
      BRAVA 1.4 12v - 1998г.


      http://vbox7.com/play:124bedab

      Коментар


        #4
        мерси колега

        Коментар

        Working...
        X