tedynaidenov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
гарнитура на капака на клапаните
Collapse
X
-
Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
-
последната смяна на гарнитура на капака на клапаните, двг вътре беше сив/на алум/ като от завода!!!! маслото сиво графитено към черно направо си изкарах акъла/ за пръв път виждам да е така/това добре или зле е ? Маслото беше Лубрика 15-40, сега съм с Приста Лидер 20-50 шъ видим как ще е . Иначе друг път съм отварял ДВГ и вътре е кехлибарен цвятPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
bmahob написа:последната смяна на гарнитура на капака на клапаните, двг вътре беше сив/на алум/ като от завода!!!! маслото сиво графитено към черно направо си изкарах акъла/ за пръв път виждам да е така/това добре или зле е ? Маслото беше Лубрика 15-40, сега съм с Приста Лидер 20-50 шъ видим как ще е . Иначе друг път съм отварял ДВГ и вътре е кехлибарен цвят
Коментар
-
PaUnOff написа:Много се впрягаш, отиди на майстор да чуе чукането, но не е задължително всичко което е написано да се е случило и на твоята кола. От къде се чува чукането, локализирай го горе долу?Fiat Brava 1.2,16в
Коментар
-
PaUnOff написа:Никога не е лошо да се чуе от доверен майстор ако има съмнение (познат човек не шмекер!). Те сериозните звуци се познават горе долу :DFiat Brava 1.2,16в
Коментар
-
bmahob написа:последната смяна на гарнитура на капака на клапаните, двг вътре беше сив/на алум/ като от завода!!!! маслото сиво графитено към черно направо си изкарах акъла/ за пръв път виждам да е така/това добре или зле е ? Маслото беше Лубрика 15-40, сега съм с Приста Лидер 20-50 шъ видим как ще е . Иначе друг път съм отварял ДВГ и вътре е кехлибарен цвятFiat Brava 1.2,16в
Коментар
-
така е като карам с калпаво маслоPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар