Някой може ли да ме посъветва,защото се колебая какви свещи да купя за моето Браво 1,2 16V ’99г.?Незнам честно казано каква е разликата дали ще има един или два електрода на свещите,на какво влияе това?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свещи с един или два електрода?
Collapse
X
-
Re: Свещи с един или два електрода?
silver87 написа:Някой може ли да ме посъветва,защото се колебая какви свещи да купя за моето Браво 1,2 16V ’99г.?Незнам честно казано каква е разликата дали ще има един или два електрода на свещите,на какво влияе това?Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
-
ilko-gd написа:silver87 написа:Някой може ли да ме посъветва,защото се колебая какви свещи да купя за моето Браво 1,2 16V ’99г.?Незнам честно казано каква е разликата дали ще има един или два електрода на свещите,на какво влияе това?НЕ КАРАЙТЕ С ПО-ВИСОКА СКОРОСТ,ОТКОЛКОТО ВАШИЯТ АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ МОЖЕ ДА ЛЕТИ!
BRAVO 1,2 16V
Коментар
-
silver87 написа:Някой може ли да ме посъветва,защото се колебая какви свещи да купя за моето Браво 1,2 16V ’99г.?Незнам честно казано каква е разликата дали ще има един или два електрода на свещите,на какво влияе това?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа:silver87 написа:Някой може ли да ме посъветва,защото се колебая какви свещи да купя за моето Браво 1,2 16V ’99г.?Незнам честно казано каква е разликата дали ще има един или два електрода на свещите,на какво влияе това?НЕ КАРАЙТЕ С ПО-ВИСОКА СКОРОСТ,ОТКОЛКОТО ВАШИЯТ АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ МОЖЕ ДА ЛЕТИ!
BRAVO 1,2 16V
Коментар
-
При моята кола с 1 електрод свещи е много по-добре от свещи с 2 електрода.Тези с 1 електрод са ми БОШ Супер Плюс ,а тези с 2-та полюза са Денсо,но колата се кара на газ,на бензин незнам как ще е.Незнам дали това има значение и дали на 2 полюсните трябва да им се променя разстоянието от електрода до пъпката и какво трябва да е то при газ-та1.6 16v Abarth
Коментар
-
u_bo
-
u_bo написа:виж каталога на NGK - сигурен съм, че ще излезе само един модел за твоята кола.НЕ КАРАЙТЕ С ПО-ВИСОКА СКОРОСТ,ОТКОЛКОТО ВАШИЯТ АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ МОЖЕ ДА ЛЕТИ!
BRAVO 1,2 16V
Коментар
-
u_bo
silver87 написа:u_bo написа:виж каталога на NGK - сигурен съм, че ще излезе само един модел за твоята кола.
Коментар
-
u_bo написа:silver87 написа:u_bo написа:виж каталога на NGK - сигурен съм, че ще излезе само един модел за твоята кола.НЕ КАРАЙТЕ С ПО-ВИСОКА СКОРОСТ,ОТКОЛКОТО ВАШИЯТ АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ МОЖЕ ДА ЛЕТИ!
BRAVO 1,2 16V
Коментар
-
silver87 написа:Някой може ли да ме посъветва,защото се колебая какви свещи да купя за моето Браво 1,2 16V ’99г.?Незнам честно казано каква е разликата дали ще има един или два електрода на свещите,на какво влияе това?
Коментар
-
banski starec написа:silver87 написа:Някой може ли да ме посъветва,защото се колебая какви свещи да купя за моето Браво 1,2 16V ’99г.?Незнам честно казано каква е разликата дали ще има един или два електрода на свещите,на какво влияе това?НЕ КАРАЙТЕ С ПО-ВИСОКА СКОРОСТ,ОТКОЛКОТО ВАШИЯТ АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ МОЖЕ ДА ЛЕТИ!
BRAVO 1,2 16V
Коментар
-
То по предписания дават да се движиме с гуми 14 и бензин 95.......ама колко от хората го правят...(особено за бензина,които е с неясно октаново число). В книжката пише че се предписват Голден лодж,Шампион и НГК, демек като вземеш еднополюсни свещи Бош (което си е масово),МагнетиМарели или някоя друга фирма за твоя мотор пак няма да си с "оригинални".Не е нужно да се променя нищо по една многополюсна свещ ако тя е за твоя мотор,би следвало в завода да са сметнали разстоянията и силата на тока Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар