Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем при 1.6 16v бензин

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем при 1.6 16v бензин

здравеите колеги имам проблем с моя звяр които е браво 1.6 16v 99г.пали перфектно на празен ход сашто работи перфектно но при натоварен двигател имам предвит на скорост когатое и подам рязко газ колата забива муцуната почва да прекасва и наи мн стига 4000об.демек мартвец е не ми свети ништо на таблото всичко е ок ама според нея ако може някои да ми помогне ще сам благодарен а да и да кажа че колата е само на бензин.благодаря предварително

Аз имах същия проблем колега.При мен се оказа че бензиновата помпа е развалена.(явно като подадеш газ тя не може да направи достатъчно налягане при което не достига достатъчно гориво до двигателя)Купих си втора употреба и проблема беше решен.Сменях какво ли не преди да разбера че е това!!!!!Дано съм бил полезен
    Fiat Bravo 1.6 16 103hp

Коментар

при мен не искаше да се форсирва над 4000 об/мин заради запушени дюзи,но при теб колата работи перфектно,така че и аз мисля че проблема е в помпата.
      1.6 16v Abarth

Коментар

xtry написа:
        при мен не искаше да се форсирва над 4000 об/мин заради запушени дюзи,но при теб колата работи перфектно,така че и аз мисля че проблема е в помпата.
        колеги проблема маи ще излезе че от бобината и свещите така го измерих

Коментар

Re: проблем при 1.6 16v бензин

pitiofi написа:
          здравеите колеги имам проблем с моя звяр които е браво 1.6 16v 99г.пали перфектно на празен ход сашто работи перфектно....
          ако си написал вярно, няма как да е бобина и свещи

Коментар

а може би горивен филтър
            АЗ СИ КУПИХ КОЛА ЗА КАРАНЕ А НЕ ЗА БЛЪСКАНЕ!!!!
            Fiat Bravo 1.6 16v 103hp 98г.

Fiat 1100L 42г.

Коментар

u_bo написа:
              pitiofi написа:
              здравеите колеги имам проблем с моя звяр които е браво 1.6 16v 99г.пали перфектно на празен ход сашто работи перфектно....
              ако си написал вярно, няма как да е бобина и свещи
              Що да няма как,симптомите на заминаваща си бобина са точно такива,никаква мощност във високите обороти.
              Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
              Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
              Ventura garage

Коментар

неможе да е от филтара понеже няма филтар а и ел.кона показа бобина ще сменим и ще видим благодаря на всички които си дадоха мнението

Коментар

Успех и Сменяйте и пишете да видим резолтат ще има ли
                  АЗ СИ КУПИХ КОЛА ЗА КАРАНЕ А НЕ ЗА БЛЪСКАНЕ!!!!
                  Fiat Bravo 1.6 16v 103hp 98г.

Fiat 1100L 42г.

Коментар

Working...
                  X