Здравейте!Колата я имам от скоро с течение на времето разбрах ,че има проблем.Като загрее колата нещо потраква ,от страната на агренажният ремък.ходих насам натам всеки маистор казва разли4но,като започнат от маслото та чак до основен ремонт,и незнам каде да я карам вече на сервиз даите съвет
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОБЛЕМ С МОТОРА НА Brava 1,6 16w
Collapse
X
-
Прилича на оптяжната ролка. И аз имах странни шумове и на мен ми казваха какво ли не.Отидох в Александър Ауто за проверка на зацепването и ми оправиха и това. За презацепване и смяна на ролката ми взеха 200лв. Но беше преди 3 години.За съжаление е практика сред автомонтьорите да ти взимат пари и за ролки, но сменяват само ремъка. Моята ролка беша на 15 000 след "смяната".Взех си бележка и сега си имам доверен монтьор, който ме допуска даже да гледам ако искам.
-
да и аз ходих вчера на сервиз и те се самняват 4е е от там,а и ремакат и ролките са на около 45 000 км,поне така пише в пише в сервизната книжка.а има и нешто друго че тракането започва след като загрее,на студен мотор не се чува ништо,казаха ми че може да е от маслото смених го с формула Q8 15w40 но маи сгреших че и на всичко отгоре сложих и добавка вътре.
Коментар
-
в смисъсл не за смяната на маслото а за марката после разбрах че е трябвало селения да сложа, мисля наи накрая да утида в сервиза на фиат кафеджиев в бургас,надявам се там да решим проблема. благодаря колеги .а между другото смяната на агренажа с ролките в кафеджиев 230 лв питах по телефона
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар