Здравейте, колеги !Искам да потпитам ако си купя инжектори с по голям дебит дали ще върви повече или ECU ще намали времето за отваряне. И ако може да сложа по големи инжектори, какви и от къде да си ги закупя понеже в bosch ми казаха, че за моята кола май няма по големи. Не знам кой е номера на инжекторите утре ще погледна в fiatAutoScan. Става въпрос за брава 1.6 16v 98 г. на пройзводсто с пластмасовия колектор.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
По големи инжектори на Brava 1.6 16v.
Collapse
X
-
nedialk00
-
Да !!! при браво 1.6 16v i pri delta 1.8 прегъвахме мъркуча за обратния бензин за да покачим налягането в рейката с цел повече бензин. Получи се въпреки обежденията ми от колеги от форума, че ECU ще намали времето за отваряне на дюзата когато се впръска бензин. Това не се случи ! Или поне не се осети определенно имаше осезаема мощност и разход и 12 - 15 на 100 исках и на моята брава да направя така но ударих на камък в рейката влиза един маркуч. налягането се регулира перди рейката, регулатора е под десен калник и от него отива един маркуч към рейката. Купил съм си и универсален горивен регулатор. Ще сложа него като го регулирам на 3.5 + бара, но трябва да намеря още един щуцер за рейката за да го направя като при моделите преди 98 Другия проблем е въздух. Така върви супер ама харчи като за 2.0 20v turbo .. Ако има повече въздух сигорно ще върви още повече с доста по малко бензин визирам 12-15 на 100 Какво ще ме посъветваш ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар