Здравейте!! имам проблеми с ДВИГАТЕЛЯ на FIAT BRAVA 1.4 SX - преди когато работеше излизаше странен звук все едно удрят с ЧУК, но когато двигателя се загрейе звука се изчезваше ,но сега не е така звука се увеличи и двигателя дори да се загрейе все има този странен звук ВСЕ ЕДНО удрят с ЧУК!!! Гледам всичко е наред има си масло достатъчно, но защо прави така незнам !!!!МОЛЯ ВИ ДАЙТЕ МИ СЪВЕТИ !!! какъв може да е провлема????
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имам проблем с двигателя на Брава 1,4
Collapse
X
-
nedialk00
-
nedialk00
не само повдигачи, и разпределителен вал, може и клапани и т.н трябва да ти се отвори двигателя и да се види кое е читаво и кое не ама около 500 лева си приготви
Коментар
-
u_bo
-
пичове здравеите сега искам да споделя един мои проблем сас Fiat Bravo 1.4 така.....имах шум в двигателяутидох на маистор и там ми казаха повдигачи добре сменихги със чисто нови и пак чукаше утидох пак казаха ми 4е е вал добре смених и него и пак 4укаше и пак утидох и ми казаха 4е е маслена помпа добре смених и нея и познаи те какво пак 4ука. ве4е нз от какво може да е и всеки майстор се 4уди HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A забравих да ви кажа 4е сам свалял катализатора и беше 4ист магистралите са 4исти и кобилиците са новиfiat bravo 1.4 12v
Коментар
-
Все при един и същ майстор ли ходиш?Опитай сам да провериш натягането на разпределителния вал - при този двигател често се случва резбите на болтовете, които стягат вала да превъртят. Съответно майстора ти ако си е затраял и някой болт не затяга добре, напълно е възможно вала да "подскача". Отвори капака на цилиндровата глава и провери болтовете един по един. Не е философия, можеш и сам да го направиш.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар