Здравейте, колеги !Тревожи ме факта, че в смукателните ми колектори е доста замърсено, най-вероятно от проклетата картерна вентилация все едно умишлено си налял масло и прах .. ама много мръсно. Мога ли този проклет маркуч да го оставя да си тече някаде надолу а не да го дърпа през дроселовата клапа, там не съм отварял, но сигорно е страшна мизерия ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вентилация на картера ?
Collapse
X
-
Можеш. Само запуши отвора от където дърпа. Най-добрия вариант е с коркова тапа! :D Лададжийско е ама върши работа!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
xctr написа:Можеш. ....xctr написа:...Само запуши отвора от където дърпа. Най-добрия вариант е с коркова тапа!...
Коментар
-
Re: Вентилация на картера ?
montinstall написа:Здравейте, колеги !Тревожи ме факта, че в смукателните ми колектори е доста замърсено, най-вероятно от проклетата картерна вентилация все едно умишлено си налял масло и прах .. ама много мръсно. Мога ли този проклет маркуч да го оставя да си тече някаде надолу а не да го дърпа през дроселовата клапа, там не съм отварял, но сигорно е страшна мизерия ...
Коментар
-
Synthy написа:А защо просто не си оправиш масленият сепаратор за да не хвърля масло в колектора?
Коментар
-
chaveto написа:Колегата говореше за запушване на отвора който е към смукателния колектор.Маслото е ясно защо попада в колектора, но помисли за прахта. Ако имаш само масло то колектора ще е омаслен, но чист.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар