Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Marea 1.6 16v 99г. Придърпване

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Marea 1.6 16v 99г. Придърпване

Колеги имам Фиатини което мн си уважавам заради хиляди причини но има и проблемче!!!придърпва постоянно се едно иска предавка надолу и двигатела люлее много...!дали някои може да помогне????

Причините биха могли да бъдат най-различни,но аз имах същия проблем .Оказа се- утечки по кабелите на свещите.При теб може да е кабел,свещ, бобина .... просто проблема да е електрически,и колата да работи , на три цилиндъра !

Коментар

рем

всичко от изброеното е чисто ново ходих на диагностика сичко е наред ама си го има придърпването!!!!казаха че може да е от разпределителните валове!!!

Коментар

Възможно е,при едни мои познати майстори,наскоро имаше едно фиатче със същите симптоми.Работеше все едно на три цилиндъра и нямаше мощност,съмняваха се за прехвърлен зъб,бубини,но се оказа износени разпределителни вал или валове не съм сигурен,намериха му глава втора ръка и всичко си заспа...
        Lancia Kappa 2.0 20v 145hp- 1995 Landi Renzo lambda kontrol v-05
        Fiat Bravo 2 1.9 jtd 150hp

Коментар

дам но по интересното е че мощността си я има особено след 2500 оборота направо фърка!!!!и нз може да я отворя смотаната глава аз само тва не съм барал :Д:Д:Д:Д

Коментар

газ има ли колата ? това на бензин го прави само нали

Коментар

Working...
            X