здравейте значи проблемът ми е следния ходих да ми сменят гарнето вав елхово и маистори ми каза че трябва да изкара катализатора заштото е бил запушен и от когато ми го изкара колата започна да гори масло.та вапроса ми е следния може ли да е от това 4е без катализатор колата е фиат брава sx 1.4 12в благодаря ви предварително моляви
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем след изваждане на катализатора
Collapse
X
-
по какво разбра ,че точно след смяна на гърнето почна да гори масло.По принцип катализатора няма пряка връзка с горенето или не на масло щото то става доста преди него.А и кат. няма функция да прикрие горенето на масло.Или пуши или не пуши, със и без катализатор.На предната ми кола започна да пуши с кат. така ,че според мен няма връзка.Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
-
Няма как да започне да гори масло след махане на катализатора. Може да се появят други проблеми, но при двигател в добро състояние, лапането на масло не е от това. Все пак силно ти препоръчвам, 1. Да си вземеш "запушения" катализатор. 2. Да монтираш резонаторно гърне на негово място, а не права тръба.
Коментар
-
u_bo
iliq_cirala написа:ами тогава от какво може да е сигменти ,бутала нови,разпределитен вал , клапани нови .незнам от какво може да е
Коментар
-
u_bo написа:iliq_cirala написа:ами тогава от какво може да е сигменти ,бутала нови,разпределитен вал , клапани нови .незнам от какво може да еfiat brava s.x. 1.4 12v .1997g.
Коментар
-
u_bo
iliq_cirala написа:u_bo написа:iliq_cirala написа:ами тогава от какво може да е сигменти ,бутала нови,разпределитен вал , клапани нови .незнам от какво може да е
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар