Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

fiat punto 1.1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

най-добрия в този клас: Clio 1.2 MPI ’96-97 - двигател D7F
    The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
    Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
    Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Химера

"Колкото до разхода е химера ,че малките коли горели малко"Химера не Химера - малко факти от действителността :Пунто 1.2 75 коня 94-та година мотор 176А8000 Газов инжекцион Ланди - малка бутилка на мястото на резервната гума 25 литра газ 320километра ГРАДСКОПунто 1.2 60 коня 2000 година мотор 188А4000Бензин 45литра 760 километра Градско!!!На втората и правя по около 2000 километра на месец и то предимно и изцяло в града (това е градска кола , извънградско при повече от 90-100 гори колкото голяма такава)Не искам да звучи като реклама или нещо друго ама .... Първото Пунто за което писах го кара брат ми .Ако се кара само с педала в пода може да качи малко , но не вярвам да е с повече от 1.5 литра айде 2 да е ама 8-10 градско бензин ще ме извинявате нещо не е в ред...
      Ремонти на всичко и по всяко време

Коментар

карам пунто 1.1 градско ми дава 7-7,5 извънградско съм я свалял до 4 , но при скорост не по висока от 80-90 км в час иначе обичаино извън града ми дава около 5- 5,5 в момента нещо се е бъгнала и ми гори около 9 в града и ще и му търся маистор, но ако някои разбира да даде акъл - като я изфорсирам яко, припуква и изхвътля черен пушек- това от какво ще да е . предварително благодаря и безавариино на всички
        Fiat Punto 1.1

Коментар

Двете коли горят почти еднакво......Пунтото обаще е с10 коня отгоре(55, а другата 45) и малко по-добре ще набира по светофари.Но не е за пренебрегване предимството на корсата във возията.......Аз лично съм за пунтака.
          Fiat Punto 1,7 td
          Skoda Octavia 2 1.9 PD DSG

Коментар

Взех си пунтото доволен съм от него днес му направих 1 ремонт на семеринг течеше масло от скоростите смениха го и доляха масло семеринг + масло + работата 37 лв няма друго за правене по него за сега

Коментар

Лошото е ,че след ремонта все още капе леко това нормално ли е ? към 2 на обяд си е взех от сервиза ...

Коментар

Working...
              X