Здравейте съфорумци .Карам фиат брава 1.8 16в 96 година харесва ми колицата , въпроса сега е ,че си търся малка градска количка икономична за 2-ра бравата няма да е махам .. та въпроса ми е какво ви е мнението за пунто 1.1i 1998 година гледам в града има двечки светят на външен вид по 1800 лв вървят и се колебая между фиат-а 1.1i и opel corsa 1.2 mi на една цена са колите ..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
fiat punto 1.1
Collapse
X
-
1.2 пунто не ми трябва братле така като гледам в форумите какви чудесии пишете за пунто 1.1 което гори 7-8/100 градско ебати икономичната кола представям си 1.2 как ще гълта мен бравата ми гори 9-9.5/100 градско на бензин къв е тоя малак звяр направо да се чуди човек.. а относно корсата 1.2mi дори да гори 5-6/100 градско което ме съмнява понеже е 45 коня може да се сложи 1 обикновенна газ уредба и разхода ти е 7 градско на газ (ако гори 4.5-5 бензин)
Коментар
-
кола
7 градско на газ едва ли да стигне на дълъг път става а в гара 9.5 -10 може то и на Пунтото може да си сложиш газова кво му пречи газови те са едни пари за 2 та модела коли а такава стара кола 4.5 в гара едва ли да има на нова КОРСА 2011 е 7,3 и то 3 цилиндроваедни и съши са почти на разхода http://fiat-punto.oneinform.com/teh.htm
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:7 градско на газ едва ли да стигне на дълъг път става а в гара 9.5 -10 може то и на Пунтото може да си сложиш газова кво му пречи газови те са едни пари за 2 та модела коли а такава стара кола 4.5 в гара едва ли да има на нова КОРСА 2011 е 7,3 и то 3 цилиндроваедни и съши са почти на разхода http://fiat-punto.oneinform.com/teh.htm
Коментар
-
Добре бе колеги само мойто ли гори 5,5 градско бе майка му стара?!?!?!?! Всички ревете аз защо нямам проблем верно,че двигатела и е сменен с чисто нов още в Италия и с него съм минал едвам 60 000 км ама какви са тия щуротий 6-8-10 градско аз не мога да го проумея и хем я натискам на светофарите и пак не качва
Коментар
-
цено написа:Добре бе колеги само мойто ли гори 5,5 градско бе майка му стара?!?!?!?! Всички ревете аз защо нямам проблем верно,че двигатела и е сменен с чисто нов още в Италия и с него съм минал едвам 60 000 км ама какви са тия щуротий 6-8-10 градско аз не мога да го проумея и хем я натискам на светофарите и пак не качваFiat Panda Young 0.9, 40hp, 1999year
Fiat Punto 1.1 S, 4/5 doors, 55hp, 1997year
Коментар
-
pchelaria написа:цено написа:Добре бе колеги само мойто ли гори 5,5 градско бе майка му стара?!?!?!?! Всички ревете аз защо нямам проблем верно,че двигатела и е сменен с чисто нов още в Италия и с него съм минал едвам 60 000 км ама какви са тия щуротий 6-8-10 градско аз не мога да го проумея и хем я натискам на светофарите и пак не качваPolice_pz
Punto 1.1 55hp
Коментар
-
Ама пък тая Корса кво хубаво гние... Леля ми има такава, само че дизел - изгни калника - падна амортисьора чак, отдолу пода е като Флингстоун, за веждите мисля, че няма смисъл да говоря....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Втора кола си е още един разход и няма да ти бъде по-евтино, колкото и да е икономична, дори и Сейченто под 7/100 градско ще си е постижение. Има смисъл само ако някой ще кара другата и просто ти трябват 2 коли. Най-евтината гражданска също вече е 200 лв. Бравата не е кой знае колко голяма кола. Най-евтино ще ти е да си сложиш газова на нея и да си караш
Коментар
-
Rokambol написа:Ако Корса-та е с трицилиндровия мотор, бягай далеч. 1.1 на Пунто не означава, че харчи малко, по-удачния избор за градска кола е Ланчиа Ипсилон. Същия двигател (1.1), но е по лекичка и компактна. Или Фиат Сейченто, 0.9 мотор.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
И като се гледа каталога не е 4.5 на градско дори и извънградско не е толкова а около 5.3 от тук може да се направи сравнениеhttp://auto-catalog.net/?f=showCar&c...m.com/teh.html
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар