Здравейте колеги за мен жизненно важно да знам на какво се дължи да ми се стопяват свеЩите от 2 и 3 цилиндър който са нови и нямат дори 50км изминати с тях прилагам снимки на акво може да се дължи това карам го на Газ и Бензин но повече на газ моля ви помогнетеМоля, пускай темите така, че заглавията им да отговарят на правилата на форума.Редактирано заглавие. Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свещите ми се топят, на какво се дължи?
Collapse
X
-
Re: Свещите ми се топят, на какво се дължи?
asenov1984 написа:Здравейте колеги за мен жизненно важно да знам на какво се дължи да ми се стопяват свеЩите от 2 и 3 цилиндър който са нови и нямат дори 50км изминати с тях прилагам снимки на акво може да се дължи това карам го на Газ и Бензин но повече на газ моля ви помогнетеМоля, пускай темите така, че заглавията им да отговарят на правилата на форума.Редактирано заглавие. Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
DirtySouth написа:Неправилни смеси , богата-бедна , виж си дебитомер , ламбда , диагностика .... Също и марката на свещите е доста важна ,вземи си хубави свещи за газ след като отстраниш проблема
Коментар
-
nedialk00
по скоро свещите са боклуци другите 3 в същото състояние ли са ? а старите който смъкна и те ли са така ?
Коментар
-
Hristian_Aleksiev написа:АКо е от смеси или калпави свещи не трябва ли да го прави на всички цилиндри, а не само на 2-ри и 3-ти?
Коментар
-
asenov1984 написа:nedialk00 написа:по скоро свещите са боклуци другите 3 в същото състояние ли са ? а старите който смъкна и те ли са така ?
Коментар
-
Не съм в час с бензинови, моля да ме извините ако пиша неверни неща, но доколкото съм чувал - ако е грешно зацепено - води до по-висока темп. в горивната камера, но пък така ще е за всички цилиндри; другото за което се сещам - буталата в тези два цилиндъра нали по едно и също време се движат и имат обща бобина? Да не би нещо токът от тази бобина да не е както трябва?
Коментар
-
ogi28b написа:Не съм в час с бензинови, моля да ме извините ако пиша неверни неща, но доколкото съм чувал - ако е грешно зацепено - води до по-висока темп. в горивната камера, но пък така ще е за всички цилиндри; другото за което се сещам - буталата в тези два цилиндъра нали по едно и също време се движат и имат обща бобина? Да не би нещо токът от тази бобина да не е както трябва?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар