Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свещите ми се топят, на какво се дължи?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Свещите ми се топят, на какво се дължи?

Здравейте колеги за мен жизненно важно да знам на какво се дължи да ми се стопяват свеЩите от 2 и 3 цилиндър който са нови и нямат дори 50км изминати с тях прилагам снимки на акво може да се дължи това карам го на Газ и Бензин но повече на газ моля ви помогнетеМоля, пускай темите така, че заглавията им да отговарят на правилата на форума.Редактирано заглавие. Модераторски екип на fiat-bg.org
    Прикачени файлове

свеЩ фиг.2

от друга позиция
    Прикачени файлове

Коментар

Re: Свещите ми се топят, на какво се дължи?

asenov1984 написа:
      Здравейте колеги за мен жизненно важно да знам на какво се дължи да ми се стопяват свеЩите от 2 и 3 цилиндър който са нови и нямат дори 50км изминати с тях прилагам снимки на акво може да се дължи това карам го на Газ и Бензин но повече на газ моля ви помогнетеМоля, пускай темите така, че заглавията им да отговарят на правилата на форума.Редактирано заглавие. Модераторски екип на fiat-bg.org
      ако съм сгрешил с неЩо моля поправете Благодаря!!!

Коментар

Кобилиците са на ред центровката си е Ок слагам нови свеЩи и пак съЩото по малко от 50км отчаян съм пилея пари

Коментар

Неправилни смеси , богата-бедна , виж си дебитомер , ламбда , диагностика .... Също и марката на свещите е доста важна ,вземи си хубави свещи за газ след като отстраниш проблема

Коментар

DirtySouth написа:
            Неправилни смеси , богата-бедна , виж си дебитомер , ламбда , диагностика .... Също и марката на свещите е доста важна ,вземи си хубави свещи за газ след като отстраниш проблема
            Може ли да е от ланда сонда тя не работи и малко да ми обясниш за смесите че не съм мн на ти благодаря предварително

Коментар

по скоро свещите са боклуци другите 3 в същото състояние ли са ? а старите който смъкна и те ли са така ?

Коментар

nedialk00 написа:
                по скоро свещите са боклуци другите 3 в същото състояние ли са ? а старите който смъкна и те ли са така ?
                значи и старите и новите които ги сложихме се стопиха проблема е само в 2 и 3 цилиндър 1 и 4 нямат проблем

Коментар

АКо е от смеси или калпави свещи не трябва ли да го прави на всички цилиндри, а не само на 2-ри и 3-ти?
                  Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
                  Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Hristian_Aleksiev написа:
                    АКо е от смеси или калпави свещи не трябва ли да го прави на всички цилиндри, а не само на 2-ри и 3-ти?
                    незнам отчаян съм харча само пари понея а и нямам пари за нова и за това се допитвам към вас за да се прибера купих едно уж японски за 20лв но и те като другите све6ти се стопиха между другото каде се намира дебитометър някаква снимка може ли да ми намериш за 1.4 12в 1996

Коментар

asenov1984 написа:
                      nedialk00 написа:
                      значи и старите и новите които ги сложихме се стопиха проблема е само в 2 и 3 цилиндър 1 и 4 нямат проблем
                      можете ли да ми качите една снимка на дебитометър за 1.4 12 мотор с климатик ( ако е от значение)

Коментар

Един колега с издухана гарнитура на опел вектра 1.6 на газ имаше същите свещи
                        '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                        '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
                          Един колега с издухана гарнитура на опел вектра 1.6 на газ имаше същите свещи
                          добре де на какво се дължи това

Коментар

Не съм в час с бензинови, моля да ме извините ако пиша неверни неща, но доколкото съм чувал - ако е грешно зацепено - води до по-висока темп. в горивната камера, но пък така ще е за всички цилиндри; другото за което се сещам - буталата в тези два цилиндъра нали по едно и също време се движат и имат обща бобина? Да не би нещо токът от тази бобина да не е както трябва?

Коментар

ogi28b написа:
                              Не съм в час с бензинови, моля да ме извините ако пиша неверни неща, но доколкото съм чувал - ако е грешно зацепено - води до по-висока темп. в горивната камера, но пък така ще е за всички цилиндри; другото за което се сещам - буталата в тези два цилиндъра нали по едно и също време се движат и имат обща бобина? Да не би нещо токът от тази бобина да не е както трябва?
                              Ако е грешно зацепено какво е то аз не съм запознат мн моля да ми обясниш къде трабва да погледна

Коментар

Working...
                              X