Колеги,не може да вдигне повече от 3000-4000 оборота,сменен е горивния филтър,нов бензин,помпа от колега от форума,изчистен резервоар..Възможно ли е да са дюзите за чистене?Какво друго може да е проблемно?Колата не е карана 2 години на бензин,но все пак искам да чуя други възможни причини.Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.6 неможе да се изфорсира
Collapse
X
-
Нямам катализатор колеги,при работата на бензин си прекъсва най-добре и сеца както казва колегата.Помпата си хвърля бензин доволно поне по моя преценка..Колата е 97г. металните колектори.Като давам на контакт обаче помпата почва да се мъчи се едно е напълнила нещо и се тормози незнам как да го опиша по друг начин..1.6 16v Abarth
Коментар
-
Колега аз съм с 1.4 маторя и карам на газ, ама като ми се задрасти моното така си прави...Покарвам я на бензин малко и всичко си иде на мястото... Трябва и аз да чистя инжекцията ама не остава време.. Така, че почистване на дюзите няма да навреди, а после ако не се оправи /което ме съмнява/ ще търсиш проблема другаде...Всичко което се затяга с ключ по - малък от №27 е нано технология!!!
Коментар
-
щом помпата ти вие мъчително, звучи като все едно затяга на моменти, готви се за помпа. Отделно, че мнгоо често горят заради задръстена цедка, често от разложил се тампон и направо залепва на цедката и край с помпата. Препоръчвам почистване на тази цедка и проба с друга помпа преди да се занимаеш с дюзите, които, че са за чистене са, ама според мен не е от тях това нефорсиране над 4 000Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Колега,когато маркуча не е вкаран към рейката го няма това мъчене на помпата,все едно това което пълни тя (каквото и да е) се е напълнило и неможе да побере повече.Цедката съм я чистил и нея..Не съм откачал акумулатора,незнам дали може за това да не работи както трябва на бенза.Може ли да е станало нещо с рейката или някое от маркучетата на регулатора или мап сензора ?Или самия регулатор да не е наред вече ?1.6 16v Abarth
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар