Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с акумолатор

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Проблем с акумолатор

    Здравейте колеги.Колата е брава 1.6 предния ден запалих колата и я оставих да си поработи двигателя , на следващия ден колата не запали акумолатора неможе да завърти стартера чувасе само едно чаткане има ли възможност за 1 вечер да падне от ряз акумолатора ?

    #2
    Да колега,има такава възможност.Случвало ми се е до сега два пъти и то за много по малко време.Карам си аз спирам,паля,спирам пак паля и не щеш ли изведнъж няма никой в къщи.Веднага в магазина от където съм купувал акумулатора и ’’мъртва клетка’’,та общо взето така и двата пъти от които последният беше миналото лято.Решението-нов акумулатор.
    Police_pz
    Punto 1.1 55hp

    Коментар


      #3
      Колега, пробвай да си заредиш акумулатора и виж дали ще ти прави така. Ако е стар акумулатора най-вероятно вече си е отишъл, ако е нов и го прави това - търсиш си гаранцията! И най-добре си измери консумацията на ток! Поздрави
      Lancia Lybra '00 1.8 140hp

      Видеорегистратори

      Коментар


        #4
        Ами най вероятно ще е си е заминал защото аз колата пред 6 години сас тоя акумолатор я купих и незнам преди мен италианеца колко я е карал с него

        Коментар


          #5
          Здравейте колеги. Аз имах същия проблем. Спомням си първия път когато ми направи този номер - качих се в колата, запали си нормално, направих една маневра на двора и я изгасих. Постоя около 5 мин и когато пак се качих да я паля, се чу това чаткане, все едно стартера не може да "зацепе". Това беше зимата. И така около 1 месец ми прави тоя номер, и то винаги след като я паля за втори път - първия път си пали, обръщам я на двора, гася я и когато да запаля втори път правеше номера. Обаче се оправи от само сабе си...Само да отбележа че тогава я карах на къси разстояния, може да е било от акумулатора. Не знам той на колко години е - вече 1 год. карам с него, пък и колата си е купена с него. Докато не беше свършила зимата спря да прави номера - не си спомням, но може да съм я карал на дълги разстояния, така че колега ако имаш път за далечно място - след като се върнеш пробвай я пак как пали.
          Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!

          FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO

          Коментар


            #6
            Вероятно е акумулатора, но нищо не пречи проблема да е и в стартера. Ти чуваш елмагнитния включвател, от там нататък не знаеш дали подава захранване, дали имаш четки, колектор, дали не ти затягат втулки и пр. Най-лесно е да смениш за проба акумулатора.
            Fiat Marea 1.8i 16V
            Fiat Tipo 1.4i 8V
            Fiat Punto 1.6i 8V
            www.italauto-bg.net/forum/

            Коментар


              #7
              да,наистина може да се окаже стартера!!! най-добре замерете акумoлатора 1-во


              https://i.chzbgr.com/maxW500/6144930304/hE17A1FD6/

              Коментар

              Working...
              X