Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бял пушек от ауспуха

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бял пушек от ауспуха

Здравейте колеги, преди няколко дни ми казаха, че фиатката ми пушела доста бял дим от ауспуха. Предимно сутрин го забелязвам и аз, пътувам 3-4км(т.е. на студен двигател). Възможно ли е да е конденз? Вчера след 15тина км път спрях да я видя на празен ход - не пушеше.Масло не харчи, антифриза си е в нормите
    Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Щом колата ти не харчи масло а ако мотора го гори то си мирише нямаш липса на охладителна течнос ,то остава който ти го казва това да е за очен лекар .
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Моята е така от мноооого години,особено зимата.Лятото няма такова нещо но зимата докато загрее немога да видя колата зад мен не е нищи страшно.

Коментар

Нормално е при студен двигател да излиза бяла пара от ауспуха, но ако парата продължи да излиза и при загрят двигател - това не е нормално. Може да е спукана глава на блока или повредена гарнитура. Но през зимата, разбира се, че и при загрял мотор си излиза пара, защото е студен въздухът навън.
        Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!

FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO

Коментар

Да, забелязах го тези дни като беше по-топло не пушеше Всичко е точно !
          Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Най-вероятно пара от конденза в генерацията. Съвсем нолмално.
            Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Не се шашкай :D Колегите са ти го казали . Доста Фиатчета с 1.2 специално съм забелязал , че си пушат така студени Малко е неприятно , но ...
              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Working...
              X