Здравейте,отдавна не съм писал, а сегашната ми тема е малко свързана с напускането ми на семейството на Фиат. Но обещавам да се поправя в близко или не толкова близко бъдеще
Та ето какъв е проблемът - понеже Фичо от около година стои и не се кара реших да го продам. Намерих купувач, но преди малко слязох да го поизчистя за новия му собственик и
някой очевадно се е опитвал да прави нещо ( да краде? ) докато колата стоеше на улицата. Кабелите на ламбда сондата са изтръгнати - от нея стърчат около 5 см два бели и един черен кабел ( 3 броя, което е странно, понеже ламбда сондите ги дават или с два, или с четири кабела ), после едно дъъълго нищо и малко под бобината се вижда къде са се свързвали. Проблемът е, че там има един бял, един черен и един коаксиален кабел. И сега трябва да ги свържа. Но как? Черният е ясен, но някой знае ли двата бели дали се свързват заедно към единствения бял или трябва само един от тях ( ако е така, то как да разбера кой от двата ), а другия да си виси безпризорен? И коаксиалния кабел? Той каква роля играе? Води към някъде другаде и трябва да търся и той къде трябва да отиде ли?Предварително благодаря за помощта.

Коментар