Имам Фиат купе 16в турбо изведнъж както щях да спирам ми изгасна колата , .... изгасва всичко на таблото иска да завърти ама не пали.. не се чува помпата преди е чувах жжжж ... според вас.. ?!?!?!? шокираН СЪМ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат купе 16в турбо проблем..
Collapse
X
-
Re: Фиат купе 16в турбо проблем..
fiat_coupe_turbo написа:Имам Фиат купе 16в турбо изведнъж както щях да спирам ми изгасна колата , .... изгасва всичко на таблото иска да завърти ама не пали.. не се чува помпата преди е чувах жжжж ... според вас.. ?!?!?!? шокираН СЪМОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Re: Фиат купе 16в турбо проблем..
Dido_Lyubenov написа:fiat_coupe_turbo написа:Имам Фиат купе 16в турбо изведнъж както щях да спирам ми изгасна колата , .... изгасва всичко на таблото иска да завърти ама не пали.. не се чува помпата преди е чувах жжжж ... според вас.. ?!?!?!? шокираН СЪМ
Коментар
-
Joro написа:S.W.A.T. написа:Помпата мисля, че взима ток директно от еку-то а то взима от бобините, но може и да те подвеждамОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар