Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто 1.6 смеси антифриза с маслото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пунто 1.6 смеси антифриза с маслото

Колеги за 3 пореден път колата меши антифриза с маслото,процедурата ми е ясна.Но ми предстои пътуване,колата ще може ли да мине разтояние от около 600-700 км в това състояние.И после за благодарност ще я предам на скрап аман от тоя фиат

ако ще я даваш на скраб ми я подари да я оправя а сега сериозно неможе да мине щом ти меши вода и масло, просто я закарай на читави майстори

Коментар

Колата от днеска е в бокса за смяна на гарнитура,шлаифане и т.н.Ще видим краиния резултат какъв ще е?

Коментар

Щом го меша за 3 път провери и блока за евентоални кривини
        Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
        EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
        EX.Fiar Ritmo 105TC

Коментар

Може и да мине километрите. Аз съм карал една дизелова алфа 145 сигурна над 1000 км с омешан антифриз с масло. Нищо не стана.Ако хвърля по много масло в антифриза естествено няма да стане.
          http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
          Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
          FIAT БРАВО 1.2 16v
          ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
          FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

infineon написа:
            Може и да мине километрите. Аз съм карал една дизелова алфа 145 сигурна над 1000 км с омешан антифриз с масло. Нищо не стана.Ако хвърля по много масло в антифриза естествено няма да стане.
            Колега пунтото не вкарваше маслото в антифриза а обратното,и то доста само при припалване казанчето се изпразваше,но както и да е колата е в бокса и утре вечер или петак ще е готова и ще пиша какъв е резултата

Коментар

Старата гарнитура
              Прикачени файлове

Коментар

При това състояние най добре проверете блока да не е кривнал!
                ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

така като чета доста е голяма вероятноста да е крив блока.
                  Fiat Brava 1.2,16в

Коментар

Колата е готова :D днес я взех мноо сам доволен мърка като котенце.Струва ми се че има подобрение в ускорението и по добър празен ход,преди имах някакви вибраци в купето но все още е рано да се говори нека мине малко време и километри пък ще видим.

Коментар

Главата след шлайфа
                      Прикачени файлове

Коментар

Момчето които я шлайфа каза че имало скъсани шпилки,и главата била доста крива по негови думи

Коментар

Working...
                        X