Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Mono Инжекцион Punto 1.1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Mono Инжекцион Punto 1.1

Значи , оня ден имах проблеми , не палеше колата вървяха само 1 и 2 цилиндри , и реших да погледна какво става с моноинжекциона. Както и да е проблема не беше от него (вече е от странен) , но свалих тази клапа за реголиране налягането на горивото която е на моноинжекциона , отдолу под нея има нещо като ваничка , но беше пълна с боклуци , изичстиях я и си го зглобих обратно.Но неиска да пали на бензин , на газ си пали без проблем ... съмнявах се ,дане би дане отива ток горе над иглата на инжектора , но като ,мерих с уреда при въртене на стар , дава играещи стоности от 0 до 12-14 волта? Имам значи като махна пак клапата за реголиране на налягането бензин идва ... и шурти яко като дам на контак ... като я затоворя обаче не отива нищо в Инжектора ... свалих го продухах го , натиснах иглата с пръст ... въздух минава ...Опасявам се ,че помпата бензиновата неможе да съсздаде достатачно налягане , понеже 2 пати я свалям и 2 пати се затлачва филтара и с нещо като кал Можели някои да ми даде съвет къде да търся проблема , остана само пак да си изчистя помпата , но ме притеснява с тея токово горе на иглата какав и колко трябва да отива зада се отваря дюзата и да пръска бензин ...
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Working...
X