Здравейте колеги,С един приятел сме се захванали да поправяме един стар Додж. Проблема му е изгоряла бензинова помпа. Самата помпа стои в кошница в резервоара. Питането ми е, дали има някой ФИАТ с помпа, която качва налягане 3.1 бар-а, която до пробваме да присадим на мястото на оригиналната ?Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Аналог на бензинова помпа
Collapse
X
-
plamenHART написа:siluro написа:Работата е там, че колата е 3.9 V6, а такива аналози сред нашите коли няма. Но ще пробвам деLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Re: Аналог на бензинова помпа
siluro написа:Здравейте колеги,С един приятел сме се захванали да поправяме един стар Додж. Проблема му е изгоряла бензинова помпа. Самата помпа стои в кошница в резервоара. Питането ми е, дали има някой ФИАТ с помпа, която качва налягане 3.1 бар-а, която до пробваме да присадим на мястото на оригиналната ?ПоздравиФиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
На помпата и дават дебит между 190 и 227 литра на час (по техните стандарти - 50 to 60 gallons per hour) . Тя колата си има и газова, но искаме да пали и да загрява на бензин. Все тая е каква марка и от каква кола е, стига да пали и да може да се кара сносно на бензин.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
Е дебит ще ти трябва ако караш бързо. Ако си караш кротко с 50 мисля че и фиатска помпа ще се справи.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар