Здравейте колеги,От скоро съм собственик на пунто 2 80кс, от начало като го купих имаше сериозно прекъсване, оказа се кабелите за свещите.Сега работи добре, но ми се струва малко мудно...максималната скорост която достигнах бе 160км/ч. Според вас това ли е предела, щото все си мисля,че за 80кс макс-а трябва да бъде по-висок. Ако някой сподели впечатления ще му бъда благодарен...м/у другото катализатора е махнат.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 1.2 16V въпрос
Collapse
X
-
Punto_sporting написа:Важно е по-скоро ускорението от 60 до към 100 120 примерно. Умната.
Коментар
-
На мен ми се струва че трябва да вдига и повече ,въпреки че си е изживяване с тази кола. С пунто 1,1 55 коня сме вдигали моментно 160 ама е космос работата. Но е възможно ограничаване на колата заради липсващия катализатор. На две мои коли съм имал такъв резултат. След махане на катализатор колата на старт и на ниски предавки става луда работа а на високите предавки някак няма дъх. За сравнение на моето типо като му махнах катализатора едвам вдигаше 160-165 и то само на бензин. След време слагах и газовата и друг катализатор . Сега си върви с 170-180 на газ.не подценявайте италианските коли
Tipo 1.6 (149.C2.046)
Коментар
-
re
Специално при мен беше мръднала с 1-2 зъба, гореше малко повече и не вървеше въобще, повече 160-165 не можеше да дигне, не може да си стигне изключвателя, тъпчеше и ... Центровката се прави със специален инструмент, не е за всеки или да си направиш в гаража, няма белези нито долу нито горе. Надявам се са бъда полезен.Fiat Punto MK2 Broom Yellow 200++
Коментар
-
И в гаража става центровката защо да не става по сервизите да не ползват някакви космически инструменти,малко по специфична е центровката не че е трудна.1 правят се 1-во и 2-ро бутало на еднакво ниво 2 фиксират се двата вала чрез махане на тапите които са встрани на валовете и се слага ремъка като се внимава да не мръдне коляновия вал но мисля че и той може да се фиксира.Но си трябва опит най малкото.
Коментар
-
re
staho написа:И в гаража става центровката защо да не става по сервизите да не ползват някакви космически инструменти,малко по специфична е центровката не че е трудна.1 правят се 1-во и 2-ро бутало на еднакво ниво 2 фиксират се двата вала чрез махане на тапите които са встрани на валовете и се слага ремъка като се внимава да не мръдне коляновия вал но мисля че и той може да се фиксира.Но си трябва опит най малкото.Fiat Punto MK2 Broom Yellow 200++
Коментар
-
re
fanatiliano написа:моята е 1.2 16В 80 кончета и сам вдигал 190 повече несам и пробвал с катализатор сам но мисля да го махна че на ниските обороти ми е мудна и като и дам пулна газ от старт и малко се дави...Fiat Punto MK2 Broom Yellow 200++
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар