Някои може ли да ми каже на колко градуса се зацепва ремака на маховика на коляновия вал
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto 1.2 16V 2000 Проблем при зацепване
Collapse
X
-
р
Този двигател се зацепва със специализиран инстрамент.При заводска центровка се изравняват първо и второ бутало.Махат се двете тапи на главата на тяхно място се завиват блокиратори за валовете.Има и начин без инстроментите.Малко е сложно за обяснение по добре ще е дами звънеш.0897943620тел.0897943620
-
може да си пригодиш две еднакви по дължина метални пръчки, тръбички или каквото намериш и започваш процедурата която колегата каза, трябва да ги оплътниш в отвора на свещите с нещо, аз лично го направих с подходящ по дебелина маркуч!... а за тапите , един болт 10мм и с подходящо оплътнение...(пак маркуч, ама твърд) и играта става!Punto Sporting turbo
Alfa Romeo 164 super
brava 1.6 16v
Коментар
-
с тези белези само ще си изпатиш !зацепваш така както ти казаха колегите с 2та болта2 пръчки с еднаква дължина вкарваш на мястотот на свещите и въртиш .. когато се изравнят махаш болтовете с които си зацепил валовете НО !!!!!!! нека сега разбирчите да кажат ( аз съм го зацепвал моя смао един път и забравих вече ) .. ДА КАЖАТ НА КАКВО ПОЛОЖЕНИЕ СЕ ЗАЦЕПВА ! вариантите са 2 !когато първото бутало слиза от ГМТ към ДМТ или когато се качва от ДМТ към ГМТ !!!!!!Пунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар