Значи , колеги карам си на газ предимно , ама си имам бенз ,чат пат за НИТРО :P или като ми свърпи газта , добре ама от 2-3 дена зе да ми вие странно помпата , свалих я около филтара на помпата имаше нещо като кал ... викам айде не е чистена може да е ... очистих я сичко ок ... карам 1 -2 дена пробвам на бенз ... пак така няма достатачно гориво ... Днес свалям помпата пак така зацапана ... бърках в резвоара тва нва барсах с парцал ама няма толкова кал даже изобщо ... Остава филтара на бензиновия провод да е за смяна ... но пък като я вземах го смехнях ... и си карам на газ рядко на бензин ... Есега я изчистих пак работи си добре .Но се чудя до кога и дали нещо друго не е за почистване?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задръстване с кал бензиновата помпа Пунто 1.1
Collapse
X
-
Re: Задръстване с кал бензиновата помпа Пунто 1.1
Fiat_Punto11 написа:Значи , колеги карам си на газ предимно , ама си имам бенз ,чат пат за НИТРО :P или като ми свърпи газта , добре ама от 2-3 дена зе да ми вие странно помпата , свалих я около филтара на помпата имаше нещо като кал ... викам айде не е чистена може да е ... очистих я сичко ок ... карам 1 -2 дена пробвам на бенз ... пак така няма достатачно гориво ... Днес свалям помпата пак така зацапана ... бърках в резвоара тва нва барсах с парцал ама няма толкова кал даже изобщо ... Остава филтара на бензиновия провод да е за смяна ... но пък като я вземах го смехнях ... и си карам на газ рядко на бензин ... Есега я изчистих пак работи си добре .Но се чудя до кога и дали нещо друго не е за почистване?Фиат Пунто 1,2 HSD
Реклама
Collapse
Коментар