Един ден ми свърши горивото но колата така и не запали повече.Откачих маркуча да обезваждуша и като дадох на контакт помпата изхвърля бензин.Закарах колата в сервиз от там човека я закачи и ми каза,че е изгоряла бубината,купих бубина и пак не запали.Днес ми се обади и ми каза че е компа,обадих се на един приятел,които има същата мареа,свалихме компа и колата отново не запали.От какво може да е този проблем.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с фиат мареа 1.6 97г. Weekend
Collapse
X
-
bayliner написа:Оказа се че е фазов датчик и го сменихме,но сега колата пали работи 2 мин и гасне,възможно ли е да е от датчика на коляновия вал.Вързахме я на компа,но не показва никаква грешка.
Коментар
-
nedialk00
-
Малко сам закъснял с инфото ама нямам постоянен достъп до интернет.Колата все още е на ремонт, не се оксаза прескочил ремък,а някакво окъсяване на кабели,които ходят към дюзите и единия правил отечка,която държала дюзите отворени и затова не палела колата.След като майстора направил нужната интервенция,колата пак не запали и се оказа че помпата не качва бензин,сменихме я с друга и пак същата работа,а помпите и двете са работещи.Ако може препоръчате ми някои майстор в Бургас и околността,че от този хаир няма
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар