Никой ли не се сеща за инжектори?Моето браво GT беше умряло на два пъти от скапан бензин, сипах добавка за прочистване на инжектори и спирт ЗА ГОРЕНЕ дадох яко газ и се оправи.Втория път смених бензиновия филтър но пак нямаше ефект и отново спирта ЗА ГОРЕНЕ помогна.Сега шел не сипвам и внимавам къде зареждам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво хгт проблем с ускорението
Collapse
X
-
Аз имах подобен проблем, но на Ланчата. Беше обаче вдигнала и осезаемо разхода на гориво. Колата беше като спъната.Оказа се - Закъсано спирачно маркуче от вътрешната страна, в резултат - блокирала спирачка.Пипни си дисковете след шофиране - дали са еднакво топли.Друга вероятна причина - заминал разпределителен вал (закръглени гърбици). Така ми беше Темпрата едно време.Ако имаш път към Ямбол - има човек, който със сигурност ще ти каже какво е (не е в сервиз). Но така дистанционно може само да предполагаме.
Коментар
-
Immortal написа:Аз имах подобен проблем, но на Ланчата. Беше обаче вдигнала и осезаемо разхода на гориво. Колата беше като спъната.Оказа се - Закъсано спирачно маркуче от вътрешната страна, в резултат - блокирала спирачка.Пипни си дисковете след шофиране - дали са еднакво топли.Друга вероятна причина - заминал разпределителен вал (закръглени гърбици). Така ми беше Темпрата едно време.Ако имаш път към Ямбол - има човек, който със сигурност ще ти каже какво е (не е в сервиз). Но така дистанционно може само да предполагаме.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар