Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Браво хгт проблем с ускорението

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Никой ли не се сеща за инжектори?Моето браво GT беше умряло на два пъти от скапан бензин, сипах добавка за прочистване на инжектори и спирт ЗА ГОРЕНЕ дадох яко газ и се оправи.Втория път смених бензиновия филтър но пак нямаше ефект и отново спирта ЗА ГОРЕНЕ помогна.Сега шел не сипвам и внимавам къде зареждам.
    КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!

Коментар

pi4_s_bravo написа:
      Е то това с вървенето понякога не е от един фактор а е комплексно от много неща. Има ли вариант да е грешно зацепен ангренажа?
      има баце и са в понеделник ше ходя да го погледнат и него и ще споделя какво се е случило през това време приемам още възможности

Коментар

Аз имах подобен проблем, но на Ланчата. Беше обаче вдигнала и осезаемо разхода на гориво. Колата беше като спъната.Оказа се - Закъсано спирачно маркуче от вътрешната страна, в резултат - блокирала спирачка.Пипни си дисковете след шофиране - дали са еднакво топли.Друга вероятна причина - заминал разпределителен вал (закръглени гърбици). Така ми беше Темпрата едно време.Ако имаш път към Ямбол - има човек, който със сигурност ще ти каже какво е (не е в сервиз). Но така дистанционно може само да предполагаме.

Коментар

Immortal написа:
          Аз имах подобен проблем, но на Ланчата. Беше обаче вдигнала и осезаемо разхода на гориво. Колата беше като спъната.Оказа се - Закъсано спирачно маркуче от вътрешната страна, в резултат - блокирала спирачка.Пипни си дисковете след шофиране - дали са еднакво топли.Друга вероятна причина - заминал разпределителен вал (закръглени гърбици). Така ми беше Темпрата едно време.Ако имаш път към Ямбол - има човек, който със сигурност ще ти каже какво е (не е в сервиз). Но така дистанционно може само да предполагаме.
          колега ако проблема и при мен е с гърбиците на валовете няма ли да имам поражения по клапаните или някъде другаде

Коментар

Може закръглените гърбици (ако такъв е твоя проблем) да са следствие от проблемни повдигачи. Колата как работи на СтУдЕн мотор? Трака ли нещо по главата или работи тихо
            Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
            Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
            Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

тихо си работи баце аз съм я оставил при един човек да я ръчка там нещо и по принцип утре трябва да я взема и ще споделя какво е направил

Коментар

Working...
              X